PSV heeft duidelijk voordeel bij transfer boven Feyenoord en AZ

4 juli 2023, 09:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord, PSV en AZ zitten achter de diensten van Thomas Beelen aan. De centrale verdediger van PEC Zwolle groeide in het afgelopen seizoen uit tot een van de grootste talenten in de Keuken Kampioen Divisie. Van de drie topclubs lijkt PSV de beste papieren te hebben. Van die club is Beelen van jongs af aan namelijk al fan.

“PSV is de club waar ik als kind fan van was”, zei Beelen in een van zijn eerste interviews in De Stentor. De 22-jarige verdediger kan voor zo’n drie miljoen euro worden opgepikt in Overijssel en staat zelf ook open voor een nieuwe stap in zijn carrière. Daardoor lijkt het een kwestie van tijd voor hij naar een andere Eredivisie-club vertrekt.

Artikel gaat verder onder video

Het had overigens niet veel gescheeld of Beelen was vertrokken bij PEC Zwolle. In de coronatijd had hij geen profcontract en mocht hij niet meetrainen, zo vertelde hij destijds. “We liepen in een klein groepje op het veld een beetje ballen in containers te schieten en parcourtjes te doen. Het is lastig als iedereen om je heen wel een contract krijgt en jij niet.” Door de aanstelling van Dick Schreuder, die het wel in hem zag zitten, veranderde zijn perspectief en kon hij afgelopen seizoen doorbreken.

Ook FC Twente had eerder belangstelling voor Beelen, maar is afgehaakt. Dat is niet vanwege de forse concurrentie of de hoge vraagprijs van drie miljoen euro die PEC Zwolle hanteert, maar omdat Mees Hilgers zijn contract heeft verlengd en vermoedelijk dus ‘gewoon’ in Enschede blijft in deze zomer.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

De kikker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor dat geld kan je het proberen

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

als ie een fan van PSV is doorschakelen dan en snel

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dag Beelen, lekker daarheen. Hoe kun je in vredesnaam fan van PSV zijn, als je niet in het stadion zelf gemaakt of geboren bent?

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

dit type kwaliteit heeft Feyenoord er meer van maar ook die zijn nog niet op het juiste niveau dus Beelen ook niet, PSV S6 en prettige wedstrijd

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen