PSV gaat strijd aan met Feyenoord en AZ om miljoenentarget binnen Nederland

2 juli 2023, 22:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV gaat de strijd aan met Feyenoord, AZ en FC Twente om Thomas Beelen. Volgens onder meer het Eindhovens Dagblad en Voetbal International heeft de club van trainer Peter Bosz zich officieel bij PEC Zwolle gemeld voor de 22-jarige centrumverdediger.

Beelen staat er na een sterk seizoen met PEC Zwolle goed op bij veel clubs. De jonge verdediger speelde vorig seizoen dertig wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en promoveerde met PEC als nummer twee van de competitie naar de Eredivisie. Feyenoord, AZ en FC Twente informeerden bij PEC al naar Beelen en daar is nu dus ook PSV bijgekomen.

Artikel gaat verder onder video

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PEC een prijskaartje van ongeveer drie miljoen euro om de nek van Beelen gehangen. PSV heeft nog geen bod uitgebracht op de stopper. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat de belangstelling van PSV voor Beelen aantoont dat de club een aantal spelers graag van de hand wil doen, zoals Timo Baumgartl en André Ramalho. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is in Eindhoven een en al een grote trieste bende. PSV kan totaal helemaal niets met geen enkel staflid nog scout en moeten spelers halen die door andere gescout worden. Nu wederom een speler die o.a. Feyenoord / Ajax / FC Twente wil hebben zitten ze achteraan en ach geld geen gebrek daar in Eindhoven de gemeente staat wel garant anders wel een rijke investeerder. Het laatste nieuws is dat PSV ook al de grasmeester van Feyernood wil kopen, Alle ballenjongens van Feyenoord willen kopen aangezien ze die zelf niet goed kunnen opleiden. Wat een zielige bende daar. Ze maken alleen alles kapot en dat zie je aan de spelers, de spelvreugde, van Bommel eruit omdat hij niets kan maar wel kampioen van België worden, Van Nistelrooy eruit maar die wordt wel geheid kampioen met een andere ploeg. Geen wonder dat bijna heel Nederland een grote hekel heeft aan PSV. Probeer zelf eens scouts aan te trekken PSV die je niet hebt. Probeer ook eens andere vishengel te kopen zodat je niet in de zelfde vijver hoeft te vissen dan de andere toepteams. Het wordt hoogtijd voor een herstructurering in het betaald voetbal. Geen jeugdspelers bij elkaar wegtrekken met een of andere smoes en beloftes, Geen spelers benaderen waar andere al achteraan zitten om die een voet dwars te liggen. Hopende dat nu de gevestigde clubs eens achter de spelers van PSV aan gaan die ze scouten en meer bieden zodat ze dat ook eens goed voelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen