Opvallend lage vraagprijs voor Feyenoord- en Ajax-target Zakharyan genoemd

12 juli 2023, 10:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De komst van Arsen Zakharyan naar de Eredivisie lijkt een stuk realistischer dan eerder werd aangenomen. Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl kwam dinsdagavond als eerste met de interesse van Feyenoord, maar gaf aan dat de deal ontzettend lastig werd. Fabrizio Romano bevestigde de geruchten vervolgens en wist dat Ajax hem ook op de radar heeft staan. Inmiddels is een relatief lage vraagprijs genoemd voor de middenvelder van Dinamo Moskou.

Een jaar geleden had Ajax de aanvallende middenvelder ook al in het vizier, maar destijds hing er nog een prijskaartje van 25 miljoen euro om de nek van Zakharyan. 1908.nl schatte de kans dinsdagavond nog als ‘minuscuul’ in dat de deal voor Feyenoord zou slagen en noemde nog de afkoopsom van vijftien miljoen euro, die in het contract zou staan van Zakharyan.

Artikel gaat verder onder video

De Telegraaf weet echter dat de middenvelder slechts acht miljoen euro hoeft te kosten. Dat is iets meer dan de helft dan voor Sebastian Szymanski op tafel moest komen en lijkt een bedrag dat zeker wél haalbaar is voor Feyenoord. Hoewel Ajax zich tot dusver vooral richtte op Eduard Spertsyan, kan het bedrag van acht miljoen de interesse van de Amsterdammers ook doen aanwakkeren.

Zakharyan is niet de enige voetballer die hoog op het lijstje van Feyenoord staat, in de laatste weken vielen onder andere de namen van Luka Ivanusec, Gustav Isaksen en Thiago Almada, al is die laatste het minst concreet. Tot dusver werden Ramiz Zerrouki, Yankuba Minteh en Thomas van den Belt al aangetrokken door de Rotterdammers.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou voor CL kiezen in plaats van EL. Daarnaast heeft Feyenoord een betere selectie dan Ajax

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nog wel een betere selectie maar dat zeiden ze van Ajax ook afgelopen seizoen en je weet het resultaat daarvan

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nieuwe dag ,nieuwe naam

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zei ik al eerder tegen je . Ik vind de media steeds erger worden . ,ze weten echt niks over contracten ,bedragen , wel of geen belangstelling etcetc. Daarom is het speculeren ,discuseren etcetc eigenlijk ook zinloos . Als ik kijk alleen al naar mijn club . Hoeveel spelers er al rond waren of er werdt werk van gemaakt . Heel feyenoord is al verkocht . Maar in werkelijkheid is er bijna niks gebeurd

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen