'Halve Eredivisie' informeert naar pechvogel van Feyenoord

30 juli 2023, 08:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De 'halve Eredivisie' heeft geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Patrik Wålemark, zo weet Rutger Vinke van Feyenoord Transfermarkt. De clubs krijgen echter een 'nee' te horen, want de rechtsbuiten zou een vertrek niet zien zitten. Hij wil voor zijn kans bij Feyenoord gaan.

Wålemark heeft een contract tot medio 2026 bij Feyenoord. De kampioen van de Eredivisie verkocht deze zomer al Orkun Kökçü (Benfica), Danilo (Rangers FC), Robert Bozeník (Boavista), Marouan Azarkan (FC Utrecht) en Mohamed Taabouni (Al-Arabi). Verder vertrokken Christian Conteh (VfL Osnabrück), Ofir Marciano (Hapoel Beer Sheva) en Tein Troost (NAC Breda) transfervrij.

Artikel gaat verder onder video

Wålemark speelt sinds januari 2022 voor Feyenoord. Hij kwam voor 3,25 miljoen euro over van BK Häcken en speelde sindsdien 36 wedstrijden, waarin hij 3 keer scoorde en 3 assists gaf. Hij heeft ongelukkige maanden achter de rug. Wålemark stond tussen februari en april aan de kant met een bovenbeenblessure en was net hersteld, toen hij een spierblessure opliep. Zodoende dateert zijn laatste optreden van 5 februari (2-2 tegen PSV in de Eredivisie). Hij traint inmiddels weer met de bal, maar is niet wedstrijdfit.

FootballTransfers: Patrik Wålemark kan Feyenoord op huurbasis verlaten: vijf opties voor de talentvolle Zweed

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zonde dat hij zijn flitsende start bij Feyenoord niet door wist te trekken. Ik denk in potentie nog steeds een goede speler. Verhuur naar een eredivisieclub zou goed zijn.

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zeker veelbelovend, relaxte gozer ook hoop dat ie snel weer mee doet al was het maar om de concurrentie op te schudden, zeker niet verkopen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen