Gesprek met Arne Slot brengt Lutsharel Geertruida niet op andere gedachten: verdediger wil vertrekken

8 juli 2023, 16:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Als het aan Lutsharel Geertruida ligt, dan maakt hij deze zomer de overstap van Feyenoord naar RB Leipzig. De verdediger heeft in gesprek met trainer Arne Slot kenbaar gemaakt dat hij wil vertrekken. Dat meldt Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad althans.

Fabrizio Romano pakte een kleine twee weken geleden uit het met nieuws dat RB Leipzig zich bij Feyenoord had gemeld voor Geertruida. De verdediger was in het afgelopen seizoen een van de grote uitblinkers in Rotterdam. Hij speelde zich daarmee niet alleen in het Nederlands elftal, maar ook in de kijker van de Europese top. Geertruida werd door Spaanse media gelinkt aan FC Barcelona, maar het is RB Leipzig dat zijn volgende bestemming moet worden.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord is echter niet van plan z’n sterkhouder voor een appel en een ei te laten gaan. RB Leipzig heeft zich naar verluidt inmiddels al twee keer gemeld in Rotterdam, maar beide keren werd het de deur gewezen. De kampioen van Nederland verlangt, zo klinkt het tenminste, een recordbedrag voor Geertruida. Dat betekent dat de nummer drie van het afgelopen seizoen in Duitsland meer moet gaan betalen dan Benfica deed voor Orkun Kökçü. De middenvelder verruilde Feyenoord eerder deze zomer voor een bedrag van 25 miljoen euro voor de Portugese topclub. Dat bedrag kan door bonussen nog wel met een paar miljoen oplopen.

De landskampioen staat uiteraard volledig in z’n recht om de hoofdprijs te vragen voor Geertruida. Niet alleen omdat Feyenoord deze zomer niet genoodzaakt is om te verkopen. Oók omdat de verdediger een paar maanden geleden nog zijn krabbel zette onder een nieuw contract. Geertruida ligt in Rotterdam nog vast tot de zomer van 2025, wat betekent dat Feyenoord mag vragen wat het wil. Duidelijk is dat de club Geertruida niet voor veel minder wil laten gaan dan de transfersom die Ajax ontvangt voor Jurriën Timber. De Ajacied staat op het punt de overstap te maken naar Arsenal, dat minstens veertig miljoen euro voor hem gaat betalen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij mag weg voor minimaal 50 miljoen RB Leipzig vraagt ook het uiterste voor hun verkochte spelers en het moet maar eens afgelopen zijn dat ze in Duitsland en Engeland kunnen denken in Nederland is het goedkoop spelers halen. Zo denken ze in Italië en Spanje en Frankrijk ook. Open met de beurs anders helaas pech en geen spelers kopen voor een prikkie terwijl men zelf miljoenen vraagt voor vertrekkende spelers. Feyenoord hou je poot stijf al wil hij o zo graag weg. hij heeft een half jaar geleden bijgetekend en tegen een meer salaris en heeft hij met zijn volle verstand gedaan. Dus 50 miljoen en anders blijven en er genoegen meenemen.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuk dat hij weg wil, maar heeft gewoon nog een contract. Alleen voor een absoluut topbedrag laten gaan, niet voor een 'Kokcu' bedrag...

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat weet geertje ook wel. Hij wist dat ook toen hij bijtekende. Hij wil voor feyenoord ook het hoogst haalbare

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

30 mag hij gaan zo niet speel lekker champions league verhoog je persoonlijke waarde en volgend seizoen zullen er nog meer clubs voor hem komen met nog betere salaris voorstellen. Hij red het toch wel .

ToniMacaroni
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker laten gaan..zo goed is die niet

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen