Frank de Boer onthult bij welke club hij schoonzoon Calvin Stengs heeft gepromoot

29 juli 2023, 08:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Frank de Boer heeft in gesprek met het Algemeen Dagblad de transfer van Calvin Stengs besproken. Toen de 24-jarige aanvaller een week geleden moest kiezen tussen Feyenoord en Antwerp, gaf zijn schoonvader hem advies.

De Boer raadde Stengs, de partner van zijn dochter Beau, aan om bij Feyenoord te tekenen. "Marc en Mark (Overmars en Van Bommel, red.) hebben het fantastisch gedaan, maar Feyenoord is voetballend verder, heeft een fantastisch stadion en publiek. En het belangrijkste: Calvin past bij de filosofie van trainer Arne Slot, want hij heeft spelers om zich heen nodig die loopacties maken. Daarom heb ik hem bij Feyenoord gepromoot", aldus de 53-jarige trainer.

Artikel gaat verder onder video

Antwerp huurde Stengs vorig seizoen van OGC Nice en hoopte de creatieve linkspoot deze zomer definitief in te lijven. Feyenoord toonde zich echter slagvaardig en kaapte de oud-speler van AZ voor de neus van de Belgische topclub weg. "Ik snap hun teleurstelling, maar ik zei tegen Calvin: die drol moet je maar even doorslikken."

Nu Stengs bij Feyenoord speelt, mag Joey Kooij geen wedstrijden meer van de Rotterdamse club fluiten. De 31-jarige scheidsrechter heeft namelijk een relatie met Romy de Boer, de oudste dochter van de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal. "Lullig en teleurstellend, maar Joey begrijpt het ook wel", zegt De Boer.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen