Erik ten Hag bezorgt Mason Mount ongemakkelijk moment bij presentatie

5 juli 2023, 21:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De presentatie van Mason Mount als speler van Manchester United is woensdag geëindigd met een ongemakkelijk moment. Nadat de van Chelsea overgenomen middenvelder was gepresenteerd aan de Engelse pers, werd hij nog op zachte toon aangesproken door hoofdcoach Erik ten Hag.

United rondde de langverwachte komst van Mount woensdag eindelijk af. De 24-jarige middenvelder is voor maximaal 70 miljoen euro overgenomen van competitiegenoot Chelsea en gaat het iconische rugnummer 7 dragen op Old Trafford. 

Artikel gaat verder onder video

Mount werd ’s middags in het bijzijn van Ten Hag voorgesteld aan de Engelse pers. De twee poseerden samen voor een fotomoment, waarna Ten Hag zich nog individueel richtte tot de middenvelder. Hij tikte Mount met zijn wijsvinger een aantal keer op de rechterborst en riep hem vervolgens op zachte toon toe: “Ik wil dat jij een zeer belangrijke speler wordt voor dit team.” Mount lachte zichtbaar ongemakkelijk, bedankte Ten Hag voor zijn woorden en sloeg de oefenmeester vervolgens tweemaal zachtjes op de buik.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen