Deze clubs maken de meeste kans op de handtekening van Thomas Beelen

5 juli 2023, 21:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord en PSV zijn volgens het Eindhovens Dagblad de grootste kanshebbers om Thomas Beelen over te nemen van PEC Zwolle. De 22-jarige centrale verdediger ligt goed in de markt en kan ook rekenen op de belangstelling van AZ, dat nog geen 'nee' is verkocht. Een indicatief bod van meer dan twee miljoen euro van PSV is afgewezen, melden bronnen rond de Zwolse club aan de krant.

Het is de afgelopen weken duidelijk geworden dat de top van de Eredivisie geïnteresseerd is in de diensten van Beelen. Waar de verdediger eerst werd gelinkt aan AZ en FC Twente, jagen ook Feyenoord en PSV op zijn handtekening. PEC Zwolle heeft een prijskaartje van drie miljoen euro om de nek van de groeibriljant gehangen.

Artikel gaat verder onder video

Het is niet de verwachting dat PSV aan die vraagprijs wil voldoen. De Eindhovenaren zouden volgens De Telegraaf desalniettemin een streepje voor hebben op Feyenoord. Bij PSV kan Beelen concurrent worden van André Ramalho, Jordan Teze en Timo Baumgartl, al wordt verwacht dat een of twee van hen nog vertrekt.

Ook zou het zomaar kunnen dat Beelen in het Philips Stadion de concurrentiestrijd moet aangaan met een andere aanwinst. PSV heeft namelijk de financiële mogelijkheden om nog een centrale verdediger aan te trekken. Beelen zelf weegt ondertussen zijn kansen bij de diverse clubs af en zal zijn keuze onder meer bepalen op basis van de kans dat hij speeltijd krijgt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Natuurlijk zou een stap naar Twente of AZ het beste zijn voor die jongen; van top KKD naar (voorronde) CL is een te grote stap. Het probleem is dat zo'n speler na Twente of AZ, altijd naar het buitenland gaat in plaats van naar PSV of Feyenoord.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Onzin, Van de Ven van Volendam heeft het ook gedaan. Wieffers speelde vorig jaar ook eerste divisie en nu in Oranje.

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wolfsburg speelde geen Europees voetbal en werd achtste in de BL. Feyenoord speelde EL en werd kampioen in de ED. Beide geen CL niveau, en dat is wel wat voor beide ploegen nodig is komend jaar.

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord heeft Arne Slot, en juist deze trainer haalt het beste in een speler naar boven, je wordt bij Feyenoord ook niet af gefikt zoals bij andere clubs, PSV met Peter Bosz zullen en moeten ten koste van alles onmiddellijk resultaten halen dus weinig tijd om een speler de ruimte te geven die die nodig heeft, lukt dat niet gaat ie wederom richting de KKD

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen