David Beckham maakt Erik ten Hag groot compliment

28 juli 2023, 11:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

David Beckham is vol lof over wat Erik ten Hag in relatief korte tijd heeft bewerkstelligd bij Manchester United. Er waait onder de Nederlandse trainer een frisse wind op Carrington, merkt de voormalig middenvelder op.

"Het zijn niet de beste tijden geweest voor Manchester United. Zowel op als buiten het veld", begint Beckham in een interview met The Athletic. "De komst van Erik is een verademing geweest. Hij heeft een aantal moeilijke beslissingen moeten nemen, maar heeft dat op de meest elegante manier gedaan en op een manier waarop hij de fans aan zijn zijde heeft."

Artikel gaat verder onder video

Als fan hoopt Beckham dat Manchester United, dat in 2013 voor het laatst kampioen van Engeland werd, zijn problemen oplost. Het is nog altijd niet duidelijk wie de nieuwe eigenaar van de club wordt. "Er moet een beslissing worden genomen. Wie de club ook leiden, ze moeten gepassioneerd en betrokken zijn, de juiste beslissingen nemen, de juiste spelers halen en in de club investeren."

Ergens is Beckham jaloers op Manchester City. "Het gaat niet alleen om wat ze winnen. Manchester City bouwt aan een toekomst. Ze bekijken het niet alleen van seizoen tot seizoen. Ze hebben stabiliteit met Pep Guardiola, voor wie ik ontzag heb. Hoe sneller er een beslissing wordt genomen, hoe beter."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ja nou ten hag wil wel heel graag kampioen worden maar op een of andere manier is gadiola in alles de betere..meer prijzen gewonnen als speler meer prijzen gewonnen als trainer bij grotere clubs gespeelt en getraint..hij heeft haaland die topscorer wordt in zn eerste seizoen..rashford heeft heus wel goals gemaakt voorr united maar toch..en op een of andere manier dat ronaldo verhaal dan erbij..ik ben van mening dat zelfs met ronaldo de titel niet gahaalt zou worden ..maar wie moet t dan tegen haaalnd opnemen..een elftal rond ronaldo bouwen was dan niet zo slechte optie zoals ronaldo t wou en niet ten hag

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen