Calvin Stengs negeert honderd WhatsApp-berichten en kiest voor Feyenoord

24 juli 2023, 18:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Calvin Stengs wordt dinsdag medisch gekeurd bij Feyenoord, zo weet de NOS. Als er geen problemen aan het licht komen, maakt de aanvaller de overstap van OGC Nice. Volgens journalist Mike Verweij van De Telegraaf hebben spelers van Antwerp geprobeerd om Stengs naar de Belgische club te halen.

Stengs werd vorig seizoen al verhuurd aan Antwerp, dat akkoord was met Nice over een definitieve transfer voor zes miljoen euro, plus een miljoen aan bonussen en een doorverkooppercentage van dertig procent. Er was echter gesteggel over zijn salaris – bij Nice verdiende hij 2,5 miljoen euro bruto en dat wilde Antwerp niet betalen – en dus kwam Arne Slot tussenbeide. De trainer van Feyenoord wilde graag weer samenwerken met Stengs, die hij nog kent van hun periode bij AZ.

Artikel gaat verder onder video

"Toen is het in razend tempo gegaan. Uiteindelijk hebben Janssen, Alderweireld en Van Bommel met een appje of honderd nog geprobeerd om Stengs naar Antwerp te bewegen, maar hij kiest voor Feyenoord en Slot", aldus Verweij in de podcast Kick-Off.

Volgens journalist Marcel van der Kraan is het te verklaren dat Feyenoord laat toesloeg. "Feyenoord opereert ook op de Oost-Europese markt en is daar aan het hengelen naar spelers van internationale klasse. Als die te duur blijken moet je op een gegeven moment doorschakelen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat Feyenoord weer kampioen gaat worden. In tegenstelling tot Ajax en PSV is het bij Feyenoord rustig en hebben ze hun zaakjes heel goed op orde.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen