Bizarre bedragen voor Mbappé: 'Dit maakt het voetbal kapot'

25 juli 2023, 08:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De bizarre bedragen die Al-Hilal overheeft om Kylian Mbappé over te nemen van Paris Saint-Germain maken het voetbal kapot. Dat is althans de mening van Youri Mulder, die maandagavond bij De Oranjezomer inging op de laatste berichten uit Parijs.

De voetbalwereld, waarin de miljoenen al jaren worden rondgepompt, sloeg steil achterover toen bekend werd dat de Saudische club liefst 300 miljoen euro wil betalen om Mbappé uit zijn uitzichtloze situatie in Parijs te verlossen. Daarbij kan de Fransman in één jaar tijd bovendien een bedrag van 700 miljoen euro verdienen. "Dit maakt het voetbal wel een beetje kapot", meent Mulder. De eveneens aanwezige Frits Barend sluit zich daar volmondig bij aan: "Het voetbal wordt kapot gemaakt door landen waar geen voetbalhistorie én geen voetbalcultuur is."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

begrijp ook niet dat de Fifa of de UEFA niet ingrijpt, ronduit belachelijk, voor mij is er geen speler ter wereld 50 Miljoen of meer waard komt een moment dan hebben dit soort clubs zoveel toppers binnen gehengeld dat er geen competitie meer zal zijn, niemand zal tegen dit soort clubs meer willen voetballen, vervolgens snel ingrijpen noodzakelijk want die Arabieren kopen alles wat los of vast zit en bevinden zij zich allemaal in die grote zandbak, Alarmfase 1 is aangebroken, het gehele wereldwijde systeem moet direct op de schop

Ronnie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het lijken wel kleine kinderen die denken dat ze vriendjes kunnen kopen met snoep...

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lees op verschillende sites dat FIFA of UEFA moet ingrijpen , maar dat kunnen ze niet . Ben overigens wel nieuwsgierig of hij het gaat doen voor 1 seizoen. Want daarna richting Real. Denk niet dat je er beter van word als speler , niveau is niet om aan te zien , of ik moet dan per ongeluk verkeerde wedstrijd hebben gezien . Voordat iedereen weer los gaat dat ik het niet zou kunnen zien , ik woon dus niet in Nederland.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen