Al-Hilal probeert Kylian Mbappé met belachelijk hoog salaris te verleiden tot overstap

24 juli 2023, 13:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Kylian Mbappé kan deze zomer de overstap van Paris Saint-Germain FC naar Al-Hilal maken. In navolging van Fabrizio Romano meldt ook onder meer L'Équipe dat de Saudische club een astronomisch bod van 300 miljoen euro heeft uitgebracht op de 24-jarige aanvaller. De transfersom valt in het niet bij het salaris dat Mbappé bij Al-Hilal kan verdienen.

Volgens CBS Sports wil Al-Hilal de aanvaller 700 miljoen euro per jaar aanbieden. Daarmee zou hij in één klap de best betaalde speler ter wereld worden. Dat is op dit moment nog Cristiano Ronaldo, die in dienst van Al-Nassr zo’n 200 miljoen euro per jaar opstrijkt. Lionel Messi, die ook in belangstelling van Al-Hilal stond, werd zo’n 400 miljoen euro per jaar aangeboden.

Artikel gaat verder onder video

Paris Saint-Germain wil Mbappé wel verkopen aan Al-Hilal. De aanvaller staat in de etalage omdat men in het Parc des Princes vermoedt dat hij een akkoord heeft met Real Madrid over een transfervrije overstap in de zomer van 2024. Naast Al-Hilal zouden ook FC Barcelona, Chelsea, Manchester United, Internazionale en Tottenham Hotspur interesse hebben getoond in de wereldkampioen van 2018.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook hier weer als de bedragen kloppen. In dat geval zou je, ook al wil je in eerste instantie niet naar de zandbak wegens sportieve redenen, toch een uitstapje niet kunnen afwijzen? 700 miljoen per jaar... Ja je wint in bijv. 4 jaar geen internationale prijzen, maar je hebt wel 2,8 miljard (bruto netto?) in je zak.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen