'Wat me versteld doet staan, is dat hij geen enkel plezier uitstraalt'

19 juni 2023, 12:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De reactie van Steven Bergwijn na zijn doelpunt tegen Italië heeft Jan Peters verbaasd. De aanvaller maakte als invaller halverwege de tweede helft de aansluitingstreffer en bracht daarmee de spanning in de wedstrijd terug, maar vierde zijn doelpunt nauwelijks.

Bergwijn liep na het maken van de 1-2 vrijwel direct terug naar de eigen helft. Zelfs een kleine lach kon er niet vanaf bij de aanvaller van Ajax. "Wat me versteld doet staan, is dat hij geen enkel plezier uitstraalt. Zelfs bij die goal kon hij het niet opbrengen om blij te zijn. Speel je nog wel met plezier, vraag ik me af? Die indruk wekt hij niet", stelt Peters bij De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

De voormalig international beoordeelt het optreden van Bergwijn met een 5,5. "Ik hoop dat Bergwijn komend seizoen eerst bij zijn club (Ajax) zijn kwaliteiten laat zien. De eerste paar weken bij Ajax uitgezonderd heb ik het hele jaar weinig van hem gezien. Tegen Italië zat hij ook niet in de wedstrijd, al maakte hij een prachtige goal."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

xSander
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij is er vast niet mee eens dat hij op rechts moet staan, boehoehoe :'-( Ietsje serieuzer: ik zou ook niet blij zijn als ik van matig team naar matig team ging. Gelukkig is het seizoen nu afgelopen voor de meesten. Even weg van het voetbal en over 2 maanden weer aan de bak.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen