Transferplannen Ten Hag met Manchester United: Mbappé en Frimpong genoemd

13 juni 2023, 13:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Erik ten Hag is volop bezig met het invullen van zijn selectie voor het nieuwe seizoen. Na zijn goede eerste jaar bij Manchester United staat er een aantal vernieuwingen voor de deur. Mason Mount wordt veelvuldig genoemd en met de Engelse middenvelder zijn ze nog altijd bezig, maar de laatste uren passeerden er opnieuw diverse geruchten de revue.

(G)een nieuwe keeper
Allereerst gaat de club wél verder met David de Gea. De Spaanse sluitpost heeft een aflopend contract, maar gaat die verlengen. Hij moest financieel enige water bij de wijn doen, maar kan dan langer blijven op Old Trafford, weet Fabrizio Romano. Desondanks blijft de club op zoek naar een nieuwe keeper, waarvoor onder anderen Yann Sommer, Jordan Pickford en David Raya - al zou die op weg zijn naar Tottenham Hotspur - worden genoemd.

Aanvaller
Kane lijkt mission impossible te zijn geworden voor Manchester United. De aanvaller is ondanks zijn nog eenjarige contract ontzettend duur. Naast Napoli-spits Victor Osimhen en Eintracht Frankfurts Randal Kolo Muani is volgens Sky Sports ook Atalanta Bergamo-aanvaller Rasmus Højlund een serieuze optie. Door het aanstaande vertrek van Wout Weghorst en de blessures van Anthony Martial zijn er twee aanvallers nodig. Volgens The Daily Mail hoopt Manchester United stiekem ook op de komst van Kylian Mbappé, die ook bij Chelsea op de longlist staat volgens het geruchtenmedium. Bij Paris Saint-Germain lijkt hij te vertrekken. 

Artikel gaat verder onder video

Rechtsback
Verder kwam transferspecialist Romano ook met een update over de door Ronald Koeman gepasseerde Jeremie Frimpong. De Nederlandse rechtsachter staat in belangstelling van The Red Devils, die wel concurrentie hebben van Bayern München en FC Barcelona. Diogo Dalot tekende recentelijk bij, waardoor Frimpong de plaats van Aaron Wan-Bissaka eventueel mag overnemen. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen