'PSV niet enige Nederlandse optie Wijnaldum: zijn naam valt ook bij Feyenoord'

13 juni 2023, 07:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV is in de markt voor Georginio Wijnaldum. De Eindhovenaren denken nadrukkelijk aan de aanvallende middenvelder. Dat is echter niet de enige club waar die naam valt: ook bij Feyenoord gaat Wijnaldum geregeld over de tong.

Dat schrijft het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl althans naar aanleiding van het nieuws over Wijnaldum en PSV. Volgens zowel De Telegraaf als Voetbal International volgt PSV de international van het Nederlands elftal dus. “De naam van Wijnaldum valt ook geregeld in het Maasgebouw, al zocht Feyenoord vooralsnog géén officiële toenadering om de dure middenvelder te strikken.”

Artikel gaat verder onder video

Ook voor PSV geldt dat er belangstelling nog niet zeer concreet is, omdat er nog geen aanbieding is gedaan, weet het ED. Voor de club uit het Philips Stadion is Wijnaldum eveneens een relatief dure optie: als Wijnaldum bereid is om terug te keren naar Nederland, zal hij een flink deel van zijn torenhoge salaris bij Paris Saint-Germain moeten laten vallen. Hoewel het er niet op lijkt dat AS Roma de koopoptie licht, zou dat nog wel roet in het eten kunnen gooien als de Romeinen besluiten om dat wel te doen.

Wijnaldum liet in een recentelijk interview wat ruimte voor een terugkeer naar de Eredivisie. “Ik maak mijn keuzes op gevoel. Als ik vind dat ik naar Nederland moet of wil, zou ik die keuze maken. Maar die heb ik nu nog niet gemaakt”, sloot de middenvelder de rentree in de Nederlandse competitie niet uit. Wijnaldum begon zijn loopbaan bij Feyenoord en maakte in 2011 de overstap naar PSV. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij zegt dat hij het nog niet weet allemaal . En jahoor de media gaat weer lullen . In een keer willen psv en feyenoord hem hebben . 1+1 =2 journalistiek

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je alles moet geloven dan wordt PSV de stalmeester van oud Feyenoord spelers. Wijnaldum , Karsdorp, Summerville, Bosz die ook bij Feyenoord gezeten heeft en ze hebben nog Christian Conteh in de aanbieding, doe je best PSV of moeten we zeggen Feyenoord 2 of moeten we zeggen ze kunnen niet scouten. Geloof aub al die verhalen niet van die journalisten, meteen weer allemaal geruchten.

JjVA
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja Feyenoord heeft echt recht van spreken.... Slot, Pusic, Tilburg, Taabouni, Idrissi, Jahanbakhsh..... bij welke club zaten die ook alweer? 🤔

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoop dat hij niet naar Feyenoord gaat. Hij heeft echt zijn beste tijd al gehad.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen