Pijnlijk afscheid dreigt voor Suárez, vertrek Timber bij Ajax steeds waarschijnlijker | FCUpdate Recap

21 juni 2022, 00:30   Bijgewerkt: 20 juni 2023, 23:36
Foto: © ProShots

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 20 juni. 

‘Voetbalcarrière van Luis Suárez komt op droevige wijze abrupt ten einde’

Luis Suárez staat op het punt om een punt te zetten achter zijn actieve spelersloopbaan, zo meldt journalist Germán García Grova van TyC Sports dinsdagavond. De 36-jarige aanvaller uit Uruguay wordt al geruime tijd gekweld door knieklachten en is naar verluidt met zijn club Grêmio in gesprek over een ontbinding van zijn contract. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Artikel gaat verder onder video

'Ajax kan Timber niet uit handen Arsenal of Bayern houden wegens afspraak bij contractverlenging'

De kans dat Ajax verdediger Jurriën Timber (22) niet binnenboord weet te houden, lijkt een stuk kleiner dan directeur voetbalzaken Sven Mislintat had gehoopt. Dat heeft alles te maken met een afspraak die club en speler een jaar geleden maakten, toen Timber zijn contract verlengde tot medio 2025. Het hele artikel lezen? Klik hier!


FC Utrecht doet zaken met Ten Hag: 'United-talent gaat voor vier jaar tekenen'

FC Utrecht lijkt goede zaken te gaan doen met voormalig trainer Erik ten Hag. De nummer zeven van de Eredivisie staat volgens Voetbal International op het punt zich te versterken met Zidane Iqbal, die door Ten Hag bij de selectie van Manchester United werd gehaald. Een jaar geleden speelde Iqbal welgeteld een hele minuut in de hoofdmacht van de club. Het hele artikel lezen? Klik hier!


EK-kwalificatie: Lukaku neemt België bij de hand, Ronaldo grijpt hoofdrol in 200ste interland voor Portugal

België is er ondanks een hobbelige voorbereiding in geslaagd om het EK-kwalificatieduel in en tegen Estland winnend af te sluiten. Romelu Lukaku nam de Belgen, zonder doelman Thibaut Courtois, in Tallinn bij de hand. Cristiano Ronaldo ontsnapte in zijn 200ste interland voor Portugal aan een rode kaart en maakte zich vervolgens belachelijk met een bizarre schwalbe. Toch trok hij in de slotfase alsnog een lange neus naar zijn criticasters. Het hele artikel lezen? Klik hier! 

Druk op Flick loopt nog verder op: Duitsland blameert zich ook tegen Colombia

De druk op de Duitse bondscoach Hansi Flick neemt steeds grotere vormen aan. Nadat Die Mannschaft vrijdag in het oefenduel met Polen onderuit ging, was dinsdag Colombia ook te sterk in een vriendschappelijk duel in Keulen. De positie van de bondscoach komt op deze manier nog meer onder een vergrootglas te liggen. Het hele artikel lezen? Klik hier!  

Fanbeelden illustreren krankzinnige regenval: Schotland - Georgië gestaakt

De EK-kwalificatiewedstrijd van dinsdagavond tussen Schotland en Georgië is na elf minuten voetballen stilgelegd. Het veld op Hampden Park was door de regenval onbespeelbaar geworden. Op dat moment leidde Schotland met 1-0 door een doelpunt van Callum McGregor. Inmiddels is duidelijk dat de wedstrijd vanaf 22.00 uur weer hervat wordt. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen