Oranje gaat ten onder in de Nations League, Maurice Steijn gepresenteerd bij Ajax | FCUpdate Recap

15 juni 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 14 juni.

Oranje heeft aan één comeback niet genoeg en ziet Kroatië naar finale Nations League gaan

Het Nederlands elftal is er woensdagavond niet in geslaagd om de finale van de Final Four te bereiken. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman boog na verlenging met 2-4 voor Kroatië. In de reguliere speeltijd moest Oranje zich al met pijn en moeite naar een gelijkspel knokken, maar dat bleek uiteindelijk onvoldoende. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Artikel gaat verder onder video

 Oranje op Rapport: man op wie vele ogen zijn gericht speelt een horrorwedstrijd voor Oranje

Het Nederlands elftal is uitgeschakeld in de halve finale van het eindtoernooi om de Nations League. Woensdagavond bleek Kroatië, de nummer drie van het WK 2022, na een verlenging met 2-4 te sterk. FCUpdate geeft een rapportcijfer aan de spelers van het Nederlands elftal die minstens twintig minuten speelden. Het hele artikel lezen? Klik hier! 

Aanvoerder Virgil van Dijk wijst naar positief aspect: 'Daarom ben ik trots op de ploeg'

Virgil van Dijk baalde woensdagavond als een stekker van de nederlaag tegen Kroatië. Het Nederlands elftal ging uiteindelijk in verlenging met 2-4 ten onder en gaat dus niet naar de finale van de Nations League. Na afloop zocht captain Van Dijk desondanks naar positieve dingen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Ronald Koeman sprak Noa Lang aan op zijn gedrag: 'Dat past niet bij een voetballer'

Noa Lang maakte woensdagavond indruk met zijn invalbeurt tegen Kroatië. De aanvaller schoot diep in de blessuretijd feilloos raak in de bovenhoek, waarmee hij een verlenging afdwong. Bondscoach Ronald Koeman is goed te spreken over zijn bijdrage en verklapt dat hij meerdere keren met Lang heeft gesproken over zijn gedrag. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Steijn verrast door Ajax-interesse en reageert op kritische reacties: 'Dat snap ik wel, maar ik sta wel voor andere dingen'

Maurice Steijn is zojuist officieel voorgesteld als nieuwe hoofdtrainer van Ajax. De oefenmeester loodste Sparta Rotterdam in het afgelopen seizoen naar een zeer knappe zesde plaats en moet met ingang van volgend seizoen de onttroonde landskampioen weer aan het voetballen krijgen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Kraay junior onder de indruk van eerste persconferentie Steijn: 'Hij maakte een verpletterende indruk'

Maurice Steijn werd woensdagmiddag officieel gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Ajax. De oefenmeester komt over van Sparta Rotterdam en heeft voor drie jaar getekend bij de Amsterdammers. Steijn stond vandaag voor het eerst de pers te woord, en dat heeft hij, volgens Hans Kraay junior, meer dan uitstekend gedaan. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen