Mishel Gerzig meldt zich na rel rond Thibaut Courtois op Instagram

20 juni 2023, 10:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

 Mishel Gerzig, de verloofde van Thibaut Courtois, heeft op Instagram gereageerd op de rel rond haar partner. De 31-jarige keeper kwam zondag niet opdagen toen de nationale ploeg van België zich in het hotel verzamelde voor de voorbereiding op het EK-kwalificatieduel met Estland. Volgens bondscoach Domenico Tedesco verliet Courtois de selectie omdat hij afgelopen zaterdag tegen Oostenrijk de aanvoerdersband niet mocht dragen.

Courtois stelt dat de vork anders in de steel steekt; Tedesco zou niet de hele waarheid hebben verteld. Gerzig steunt hem. De keeper van Real Madrid zou bovendien kampen met een knieblessure. "Niemand kan jouw status van legendarische speler afnemen. Je bent een leider, een vechter. Je zet het team altijd voorop en geeft altijd alles, ook als je pijn hebt. Je geeft nooit op."

Artikel gaat verder onder video

"Ik vind het jammer dat er geruchten rondgaan die verspreid worden door mensen die wachten op een kans om je neer te halen of je naam te besmeuren", gaat Gerzig verder. "Die mensen snappen niet dat jij de definitie bent van een voetballer van hoge kwaliteit, een speler die speelt met het hart en altijd een ondersteunde rol heeft voor zijn teamgenoten. Een echte leider, een echte legende. En legendes gaan nooit neer. Door niemand."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen