'Justin Bijlow in belangstelling Manchester United'

30 juni 2023, 20:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord-doelman Justin Bijlow kan volgens 1908.nl een zeer fraaie overstap gaan maken. De keeper van de Rotterdammers én het Nederlands elftal zou in de belangstelling staan van het Manchester United van Erik ten Hag.

De interesse in Bijlow zou niet losstaan van de contractsituatie van David De Gea, die afgelopen seizoen eerste keeper was op Old Trafford. Zijn contract loopt vandaag (vrijdag) echter officieel af om middernacht; gesprekken over een verlenging hebben nog geen definitief akkoord opgeleverd. Omdat De Gea dit seizoen meermaals in de fout ging zou Ten Hag op zoek zijn naar een nieuwe eerste keeper; Manchester United is volgens verschillende media druk bezig om André Onana op te pikken bij Champions League-finalist Inter.

Artikel gaat verder onder video

Daarnaast zou ook Bijlow de gang naar Old Trafford moeten maken, zo schrijft 1908. "Volgens het medium ziet trainer Erik ten Hag, mits De Gea niet verlengt, het liefst allebei de keepers naar Manchester komen. In de voorbereiding kan er dan gestreden worden voor de nieuwe plek onder de lat van Old Trafford", zo weet de site te melden.

Contract
Bijlow ligt in Rotterdam-Zuid nog vast tot medio 2025. Inmiddels werkte hij zich ook op tot eerste keeper van het Nederlands elftal, waarvoor Bijlow nu acht wedstrijden gekeept heeft. Feyenoord zou niet staan te springen om na het kampioensjaar afscheid te nemen van de zelf opgeleide keeper die tot dusverre 119 duels in de hoofdmacht speelde. De club zou zelfs een poging willen doen zijn huidige verbintenis open te breken en te verlengen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is toch niet het niveau van eerste keeper voor Manchester United? Dan neem ik aan als 2e keeper. Dat moet je toch niet willen als Bijlow.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou dat zou dan als tweede keeper zijn, maar ik denk dat het gerucht gewoon weer een onzin verhaaltje is.

12eMan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Op basis van welke recente prestaties moeten deze speculaties gebaseerd zijn?

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En wie reageren er weer ?! . Bijlow is gewoon een goeie keeper . Oranje speelde gewoon heel slecht . Maar ik vind het prima lekker in rotterdam blijven

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jullie laten je gewoon kennen joh. Als hij uit amsterdam zou komen zou hij geweldig zijn

bassiedieallesbeterweet
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Whaaaaa

larsko
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Snap hier echt niks van... die gast is constant geblesseerd, maakt om de 2 a 3 wedstrijden een ketser... Bij het Nederlands elftal laatst hield hij ook niks tegen... en iedereen blijft maar roepen wat een talent hij is... De reservekeeper van Feyenoord is een klasse beter, ze zijn mede dankzij hem kampioen geworden... niet Bijlow...

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee joh dat oranje speelde lekker . Koeman die wil dat geertruida het middenveld op schuift . Maar dumfries en v dijk die dat niks vinden . Nee daar wordt je als keeper blij van . Hij is idd vaak geblesseerd geweest maar soms ook gewoon door pech . Niks te maken met zijn gesteldheid . Als je niet ziet of wil zien dat bijlow het bij feyenoord gewoon goed doet en ondanks een goeie redding van onze duitse vriend ,de betere keeper is . Ja dan houdt het op . Maar wel schreeuwen om nopperts (laatste wedstrijden dramatisch), verbruggen (wedstrijden in de conf league gemist !!!).

FCTMark
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haha de nieuwe derde keeper.

Boy Acosta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een gelul allemaal. Feyenoord moet nu alles uit de kast halen om de kampioen ploeg te houden. We worden weer kampioen, en dit keer pakken wij ook de beker. Als trainer Ten hag een goede trainer is!!waarom wil hij in Nederland shoppen De jongens hier kunnen toch niet de tempo niet bij houden daar in Engeland.(zeggen ze) Voor een dubbeltje eerste rang zitten, gaat niet lukken. Als je nou zo jaloers moet zijn, omdat wij kampioen zijn geworden wat wordt het dan niet volgend jaar ga je een zelfmoord plegen??

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bijlow is gewoon een goeie keeper ,en moet zeker blijven . Dat ten hag ook onana wil moet genoeg zeggen voor bijlow . Nooit doen !!. Ik denk ook niet dat bijlow de grote behoefte heeft nog om te vertrekken . En dat als hij gaat hij wil spelen . Verder moet je niet te hard van de toren blazen boy . Het is pas begin juli . Als ajax en psv met geld gaan gooien !?. Het blijft de eredivisie . Je kunt zonder een echt team te zijn ,maar wel een stel spelers die hun unieke momenten hebben ook kampioen worden .

Jan Hassfeld
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax heb de beste opleiding in criminelen dan wel gezegd vuurwapen gekken messentrekkers,verkeers idioten,,drugs importeurs/exporteurs veld agressie.Dit is maar een kleine greep uit de opleidingen van Ajax.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen