Jurriën Timber op weg naar de uitgang bij Ajax: 'Dat is zijn droom en zijn prioriteit'

23 juni 2023, 21:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Mike Verweij verwacht dat Jurriën Timber Ajax deze zomer gaat verlaten voor Arsenal. De verdediger wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar het Emirates Stadium. Volgens de Ajax-watcher van De Telegraaf gaat die overgang wel in orde komen voor de international van Oranje.

Verweij weet dat Timber gevolgd wordt door veel clubs, vertelt hij in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf. "Bayern München heeft ook interesse, net als heel veel andere clubs. Timber heeft vanaf het allereerste moment gezegd dat hij Ajax alleen wil verlaten voor een absolute topclub. Andere clubs die zich na Arsenal en Bayern melden, daar heeft hij absoluut geen oren naar", weet Verweij, die verwacht dat Timber dus naar Londen vertrekt.

Artikel gaat verder onder video

"Bayern heeft nog geen bod uitgebracht en staat in de wachtkamer. Arsenal is zijn droom en zijn prioriteit. Daar heeft hij zijn zinnen op gezet. Ik las ook berichten dat er een gelimiteerde transfersom zou zijn, maar dat is niet zo. Ajax en Arsenal moeten echt nog wel onderhandelen. Maar ook bij Timber is er beloofd om mee te denken. Dat was vorig jaar de reden voor Timber om nog een seizoen langer bij Ajax te blijven.

Het lijkt er dus op dat Arsenal en Timber er wel uit gaan komen. Dan is het alleen nog de vraag of Ajax tot een akkoord kan komen met the Gunners. Het lijkt erop dat technisch directeur Sven Mislintat in eerste instantie hoog in de boom gaat zitten voor de verdediger, die nog tot medio 2025 onder contract staat in Amsterdam. "Ajax zet in op zestig miljoen en ik denk dat ze er tussen de veertig en vijftig miljoen uit kunnen halen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

GJAM
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goede speler indien er goede voetballers naast hem staan, was afgelopen jaar niet het geval dus ook hij wat minder. Gaat het wel redden daar denk ik en Ajax zal hem wel missen. Overstapjes van Ajax naar Arsenal zijn wel vaker succes gebleken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen