Geertruida de gebeten hond bij tegentreffer Oranje: 'Alsof hij van het strand komt en nog op iemand wacht'

18 juni 2023, 15:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het Nederlands elftal kijkt in de troostfinale van de Nations League tegen Italië al vroeg tegen een achterstand aan. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman kwam al na zes minuten op 0-1 te staan door een treffer van Federico Dimarco. Een kwartier later verdubbelde Davide Frattesi de voorsprong. Vooral Lutsharel Geertruida moet het ontgelden voor zijn rol bij de 0-2 van de Italianen. 

Dat Oranje al zo vroeg op achterstand kwam is niet bepaald ongebruikelijk, zo blijkt uit de statistieken. Twitteraccount OptaJohan liet al snel fijntjes weten dat de treffer van Dimarco alweer de zevende was die Nederland onder Koeman tegen kreeg in de eerste tien minuten van een wedstrijd. Daar had Koeman bovendien slechts 24 duels voor nodig.

"0-2: Frattesi uit een kluts terwijl Geertruida van het strand lijkt te komen en nog op iemand wacht", schrijft journalist Jurriaan van Wessem op Twitter. Ook andere gebruikers van het sociale medium lijken hem daarin gelijk te geven. "Volgens mij is Geertruida toch echt de man die weigert netjes mee aan te sluiten waardoor het nu 0-2 staat", schrijft een andere twitteraar.

De wedstrijd tussen Nederland en Italië is te volgen in ons liveverslag

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jerommeke1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die van Dijk is ook waardeloos Slappe zak

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach ja iemand moet de schuld krijgen blijkbaar . En dat zal nooit iemand zijn van het vaste enge clubje van oranje . Dumfries ??? V dijk !!!! . Verder was er geen aanval die de balvast was en simons !!! op het middenveld een drama. Elke bal kwam 10x zo hard terug . Waardoor de verdediging constant onderdruk kwam

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Koeman zou de vaste orde eens onder handen moeten nemen, wat van Dijk? heeft de instelling doe jij het of moet ik het doen, balletje links of rechts is het enige wapenfeit, het echte werk wil die anderen laten opknappen, Dumfries loopt ook met een zandzak op zijn rug, Malen de 1ste wedstrijd best ok en was verrassend, Ake schitterende verdediger maar laten we niet vergeten dat sommige spelers een slopend seizoen hebben gedraaid, Simmons. leuke speler maar veel te licht voor het echte werk, Wieffer is de belofte voor het toekomstige Oranje maar moet ook nog genoeg leren, de zogenaamde echte vedetten hebben het elftal in de steek gelaten en geven af op de nieuwe spelers, ik heb genoeg gezien

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen