Feyenoord zet streep door naam van mogelijke vervanger van Orkun Kökçü

12 juni 2023, 09:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl een streep gezet door de naam van Hugo Vetlesen. Het lijkt erop dat de 23-jarige middenvelder van Bodø/Glimt zijn carrière voortzet bij Club Brugge.

Vetlesen werd in Rotterdam beschouwd als mogelijke vervanger van Orkun Kökçü, die deze zomer voor dertig miljoen euro (inclusief bonussen) de overstap naar Benfica maakt. Het Laatste Nieuws stelde kortgeleden dat Feyenoord een mondeling akkoord had bereikt met de Noorse middenvelder, maar dat werd vervolgens door diverse andere media ontkend.

Artikel gaat verder onder video

Inmiddels wijst alles erop dat Vetlesen aan de slag gaat bij Club Brugge. De middenvelder wordt naar verluidt deze maandag medisch gekeurd door de Belgische topclub. Feyenoord moet de zoektocht naar een nieuwe middenvelder zodoende voortzetten, al is het niet zeker of de Rotterdammers daadwerkelijk een vervanger voor Kökçü gaan aantrekken.

Feyenoord hoeft namelijk niet per se een nieuwe middenvelder aan te trekken. Met Ramiz Zerrouki (FC Twente) en Thomas van den Belt (PEC Zwolle) werden eerder al twee spelers aangetrokken die op het middenveld uit de voeten kunnen. Daarnaast lopen onder meer Mats Wieffer en Quinten Timber rond in De Kuip.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen