'Dávid Hancko in beeld bij Napoli, Feyenoord stelt fors minimumbedrag'

13 juni 2023, 20:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het Italiaanse II Mattino meldt dat Napoli geïnteresseerd is in Feyenoord-verdediger Dávid Hancko. De kampioen van de Serie A gaat naar alle waarschijnlijkheid sterkhouder Kim Min-Jae verliezen aan Manchester United, en kijk dus al voorzichtig naar een vervanger. Hancko schijnt daarvoor in aanmerking te komen. 

Volgens diezelfde Italiaanse krant zouden er zelfs al bedragen zijn genoemd voor de Slowaakse centrumverdediger. Feyenoord zou naar verluidt een bedrag van minimaal 23 miljoen euro willen ontvangen, terwijl Napoli de grens voorlopig stelt op achttien miljoen euro. De linkspoot kwam vorige transferzomer voor zo’n zes miljoen euro over van Sparta Praag en groeide in zijn eerste seizoen in Rotterdam uit tot een van de sterkhouders. 

Artikel gaat verder onder video

Ook de doorgaans goed ingelichte journalist Gianluca Di Marzio wist al dat Hancko op het verlanglijstje stond van Napoli. Ook Fiorentina-verdediger Nikola Milenkovic stond op dat lijstje, maar die onderhandelingen zijn inmiddels stuk gelopen waardoor Napoli doorschakelt naar de volgende optie. 

Het is nog maar de vraag hoe groot de kans is dat de kampioen van Italië zich daadwerkelijk gaat melden in Rotterdam. Hancko heeft nog een contract tot medio 2026 en zal dus alleen voor een flinke transfersom de deur uit mogen lopen. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

daar gaan we weer, alleerst zijn wij zeker niet blij dat Hancko weg gaat, wat is dit toch, zij shoppen niet bij de Jumbo of de Lidl, wegwezen met wij willen 23 miljoen, als deze speler er van door gaat minstens 27 miljoen niet willen maar eisen, hoop dat Streuer binnenkort bij Feyenoord komt werken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen