Vitesse-supporters gaan met elkaar op de vuist: 'Hier zit je niet op te wachten'

8 mei 2023, 16:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Supporters van Vitesse zijn zondagavond met elkaar op de vuist gegaan. Ook is een 54-jarige man aangehouden die wordt verdacht van mishandeling van een agent, zo meldt De Gelderlander.

De vechtpartij tussen supporters van Vitesse ontstond bij stadion GelreDome, nadat bussen met supporters terugkeerden uit Sittard. Daar verloor Vitesse eerder op de avond met 2-0. Het was tijdens de wedstrijd al onrustig in en rond het uitvak, waar twee supporterskampen tegenover elkaar stonden.

Artikel gaat verder onder video

Spanningen tussen supporters van Vitesse kwamen dit seizoen al vaker tot uiting. Het is niet bekend wat de vechtpartij van zondagavond veroorzaakte. Vicevoorzitter Susanne Wichhart van de Supportersvereniging Vitesse, die de busreizen naar uitwedstrijden organiseert, betreurt het incident.

"Bij de laatste uitwedstrijden zit het supportersvak voor Vitesse vol. Dat geeft aan dat de supporters achter de club staan. Dan zit je niet te wachten op dit gedoe", reageert Wichhart. Volgens De Gelderlander doet de politie nog onderzoek naar het gevecht bij het stadion in Arnhem. Er zouden 'opvallend veel' politieagenten bij zijn geweest.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen