Valentijn Driessen voorspelt inktzwart scenario voor Feyenoord: 'Slot neemt ze allebei mee'

24 mei 2023, 22:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Volgens Valentijn Driessen kan Feyenoord op zoek naar een complete technische staf. Alleen John de Wolf gaat de Rotterdammers trouw blijven als Arne Slot inderdaad naar Tottenham Hotspur vertrekt, zo voorspelt de journalist.

Bij Vandaag Inside schetst de Telegraaf-journalist een inktzwart scenario voor de kersverse landskampioen. De onderhandelingen tussen de club en Rafaela Pimenta, de zaakwaarnemer van Slot, lijken voorlopig muurvast te zitten. Volgens Driessen is inmiddels duidelijk voor welk bedrag de trainer naar Londen mag vertrekken: "Voor twintig miljoen is hij weg. "Dat is een net bedrag", meent Johan Derksen. "En dan neemt hij ze allebei mee", vervolgt Driessen.

Artikel gaat verder onder video

Met die laatste zin doelt hij op twee van de huidige assistenten van Feyenoord. Niet alleen Marino Pusic, die eerder bij AZ samenwerkte met Slot, maar ook Sipke Hulshoff gaat volgens de journalist mee naar Londen. Hulshoff combineert momenteel het assistentschap bij Feyenoord met een rol in de technische staf van het Nederlands elftal. 

Feyenoord zou er juist alles aan willen doen om in ieder geval Hulshoff in Rotterdam te houden. Hij is sinds 2021 actief bij de club, waar hij onder Slot een belangrijke rol in de technische staf bekleedt. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

en hij weet het zo goed, onruststoker 1ste klas, achterbaks rotventje als ie maar wat kan schrijven over clubs ongeacht de gevolgen

RAUL
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus mooi niet Valentijn, want Arne blijft.

Bram Kot
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weet je wat er aan jullie imago gaat knagen van der Gijp.......dat onrust stoken van die Valentijn Driessen; hij weet het zo goed en hij weet altijd meer dan een ander. Hij zet zich keer op keer voor jan lul en daarbij jullie, want jullie gaan er op in als dat het waar is. Triest zooitje!

FeyFan2023
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Benieuwd hoe diep je nu door het stof gaat Valentijn Driessen! Je zit er dus weer eens HELEMAAL naast, Amsterdamse bluf die als een plumpudding in elkaar zakt. Misschien volgende keer eerst nadenken voor je iets beweert? Je wens is in elk geval niet uitgekomen. GA lekker onrust stoken bij Ajax, dat past beter zou ik zeggen. In elk geval zou het je sieren als je toegeeft dan je er compleet naast zijn, maar dat zal je kleine eer wel te na zijn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen