'Tottenham Hotspur benadert kamp-Slot en plant eerste meeting in'

17 mei 2023, 15:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Tottenham Hotspur heeft een onderhoud gepland met Feyenoord-trainer Arne Slot en/of zijn management. Dat meldt de Engelse zaakwaarnemer Paul O Keefe woensdag op Twitter. De club wil in het gesprek verkennen of een zomerse overgang tot de mogelijkheden behoort.

Volgens de Engelsman is Slot echter niet de enige trainer waar The Spurs mee in gesprek gaan. Ook zou het nog niet direct om contractonderhandelingen gaan. "Ze willen alleen afspreken om te zien hoe beide partijen erin staan", schrijft O Keefe in reactie op een vraag van een andere Twitteraar. "De club gaat ook met anderen praten", zo sluit hij af.

Artikel gaat verder onder video

De interesse van Tottenham Hotspur in de succesvolle Feyenoord-coach sluimert al sinds het ontslag van Antonio Conte. De Italiaan werd eind maart op straat gezet wegens tegenvallende resultaten, waarna zijn assistent Cristian Stellini het stokje overnam. Hij hield het echter maar een maand vol, waarna oud-speler Ryan Mason naar voren werd geschoven om het seizoen af te maken.

De Spurs kwamen er naar verluidt niet uit met Julian Nagelsmann, die vrijwel gelijktijdig met het ontslag van Conte aan de kant werd geschoven bij Bayern München. Ook Mauricio Pochettino zou in beeld zijn geweest voor een terugkeer, maar hij lijkt komend seizoen bij stadgenoot Chelsea aan de slag te gaan. Eerder deze woensdag hield een andere kandidaat, Xabi Alonso, nog vol dat hij minstens tot 2024 wil aanblijven bij zijn huidige club Bayer Leverkusen. Volgens The Telegraph spreekt Tottenham naast Slot ook met vertegenwoordigers van voormalig Barcelona-trainer en Spaans bondscoach Luis Enrique. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij kan volgend jaar cl spelen met ons feyenoord, dan ga je toch niet naar tottenham....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen