'Gesprek tussen Feyenoord en Slot levert patstelling op, donderdag vervolgafspraak'

24 mei 2023, 21:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De gesprekken tussen Feyenoord en de zaakwaarnemer van trainer Arne Slot worden donderdag vervolgd. Volgens Voetbal International zat directeur Dennis te Kloese woensdag lang om tafel met Rafaela Pimenta, die de belangen van de succescoach behartigt.

Al eerder werd duidelijk dat Slot niet van plan lijkt om in te gaan op het miljoenenbod waarmee Feyenoord hem tot een langer verblijf in De Kuip wil verleiden. De oefenmeester heeft na twee seizoenen zijn zinnen gezet op een overstap naar Tottenham Hotspur, zo wist RTV Rijnmond woensdag als eerste te melden.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Martijn Krabbendam, namens VI clubwatcher van Feyenoord, hebben de club en Pimenta een vervolgafspraak voor donderdag gemaakt. Daarin zal duidelijk moeten worden of Te Kloese bereid is om te zakken met zijn vraagprijs voor de trainer die de club dit seizoen naar de landstitel wist te leiden. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon de hoofdprijs vragen en niet zakken met de prijs. Slot speelt een vies spelletje en was allang akkoord met TH. . Enkele maanden geleden zijn contract verlengd en dan nu weg gaan. Lekker laten gaan is onbetrouwbaar en voor geen cent minder dan 25 miljoen. Tottenham wil hem graag dan ook betalen en die hij mee neemt ook flink voor vragen. Geen medelijden. Feyenoord gaat heus wel verder ze hebben een hele goede TD in Te Kloese. En dan Tottenham terug komen of Feyenoord niet wil zakken met de prijs. Als ze graag iets willen hebben moeten ze maar diep in de buidel duiken maar het uiterste eruit halen en zelf meer vragen als ze donderdag weer om de tafel willen. Zijn zaakwaarnemeester plukt ook overal de vruchten van en haalt het uiterste eruit dus Feyenoord laat je niet ondersnevelen door dat stel ongeoofwaardige personen ondanks ze het goed hebben gedaan. De wereld vergaat niet en er zijn meer goede trainers, Denk aan 1 assistent die schijnbaar bij Feyenoord veel belangrijker is geweest dan een ieder denkt en als Slot.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet toegeven, niet zakken. Zeker niet als hij de assistenten meeneemt.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oh wat zaten ze mis . Maar nooit eens eerlijk toegeven . Jullie ook fc update .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen