Fred Rutten moet PSV het duurste punt van het jaar zien te bezorgen

28 mei 2023, 12:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Na het opstappen van Ruud van Nistelrooij krijgt Fred Rutten de (on)dankbare taak om PSV tijdens de laatste speelronde naar de voorronde van de Champions League te loodsen. Op bezoek bij AZ hebben de Eindhovenaren minimaal een punt nodig om de tweede plaats in de Eredivisie veilig te stellen. Samen met jacks.nl blikt FCUpdate vooruit op het duel in Alkmaar.

Ondanks de schokgolf die Van Nistelrooij met zijn plotselinge vertrek teweeg bracht in Eindhoven, reist PSV als licht favoriet af naar Alkmaar. Dat blijkt in ieder geval uit de odds van jacks.nl. Een overwinning van PSV levert je namelijk 2.50 keer je inzet op, terwijl de thuisploeg met een quote van 2.75 een iets kleinere kans op de drie punten wordt toegedicht. Een gelijkspel - waaraan PSV ook genoeg heeft - lijkt het minst voor de hand te liggen; zet je in op een remise dan keert jacks.nl je 3.65 keer je inzet uit.

Artikel gaat verder onder video

Los van de tweede plaats staat er ook een persoonlijke titel op het spel in het AFAS Stadion. Xavi Simons staat met nog één wedstrijd te gaan namelijk tweede op de topscorerslijst in de Eredivisie. Hij scoorde tot nu toe zeventien keer - eentje minder dan FC Utrecht-spits Anastasios Douvikas. Als Simons twee keer scoort, en Douvikas houdt zijn kruit droog tegen FC Emmen, dan is de Oranje-international de Griek voorbij. Denk jij dat hem dat gaat lukken? Jacks.nl keert je liefst 12.50 keer je inzet uit als dat gebeurt!

PSV heeft echter alle redenen om beducht te zijn voor tegenstander AZ. De Zweedse smaakmaker Jesper Karlsson liet vorige week tegen NEC zien dat hij net voor het einde van het seizoen weer helemaal terug is van de vervelende blessure die hem wekenlang aan de kant hield. In Nijmegen maakte hij zelfs drie goals; de ene nog fraaier dan de andere. Karlsson had alleen de pech dat wellicht de mooiste van de drie werd afgekeurd, waardoor hij op twee doelpunten bleef steken. Lukt het hem tegen PSV wél om een hattrick op het bord te krijgen? Jacks.nl beloont je met een quote van liefst 71.00 keer je inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen