Druk op Erik ten Hag bij Manchester United blijft hoog na zege Liverpool

15 mei 2023, 23:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Liverpool houdt de druk op Manchester United er volop op. The Reds mogen nog altijd hopen op een plaats in de top-vier van de Premier League, omdat het maandagavond eenvoudig met 0-3 won van degradatiekandidaat Leicester City. Zodoende moet Erik ten Hag met zijn elftal blijven winnen.

Waar Manchester United de laatste weken volop punten verspeelde, won Liverpool maandagavond al voor de zevende keer op rij. Dankzij twee treffers van Curtis Jones, beide aangegeven door Mohammed Salah – die ook bij het derde fraaie doelpunt van Trent Alexander-Arnold de eindpass gaf, zat Liverpool al na ruim een half uur spelen op rozen.

Artikel gaat verder onder video

Cody Gakpo, die net als Virgil van Dijk in de basis begon, had vervolgens dé kans op de derde Liverpool-treffer, maar stuitte op doelman Daniel Iversen. Een derde doelpunt kwam er voor het elftal van Jürgen Klopp alsnog: de herboren Alexander-Arnold schoot op fenomenale wijze het derde doelpunt in de kruising (zie onder). Daarop stroomden de tribunes al leeg voor The Foxes, die door de volgende nederlaag onder de streep blijven staan.

Liverpool brengt het gat met United zodoende terug naar slechts één punt, maar Ten Hag heeft nog wel een wedstrijd tegoed. Het verschil met Liverpool bedraagt in principe vier verliespunten, maar The Red Devils hebben wel een iets lastiger programma met onder meer Chelsea. Bovendien verkeert Liverpool momenteel in bloedvorm. Nummer drie Newcastle staat overigens op evenveel punten, dus Liverpool én Manchester United zouden ook nog allebei een ticket voor het miljardenbal kunnen grijpen.  

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen