'Ajax wil nieuw tussenjaar voorkomen en zich op minimaal drie posities versterken'

4 mei 2023, 09:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax gaat dit seizoen voor 99% zeker de landstitel kwijtraken en aan directeur voetbalzaken Sven Mislintat de taak om daarom de transfermarkt op te gaan. De Amsterdammers hebben dringend behoefte aan versterkingen en die moet de Duitser gaan halen. Inmiddels lijkt duidelijk wat Mislintat van plan is.

Eerder meldde het Algemeen Dagblad al dat Mislintat waarschijnlijk niet verder gaat met trainer John Heitinga. De voormalig scout van onder meer Arsenal en Borussia Dortmund zou zijn zinnen hebben gezet op een buitenlandse trainer. Daarnaast lijken er meerdere sterkhouders te gaan vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA, terwijl er met Jurriën Timber gesprekken zullen worden gevoerd om hem langer in Amsterdam te houden.

Artikel gaat verder onder video

Toch zullen de fans van Ajax zich vooral druk maken om het feit dat de selectie versterkingen nodig heeft. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Mislintat echter al een duidelijk plan voor de komende transferzomer. Hij heeft zijn zinnen in ieder geval gezet op twee extra middenvelder. Dat lijkt te maken te hebben met Edson Álvarez en Mohammed Kudus, die worden begeerd vanuit het buitenland. Daar blijft het echter niet bij.

Mislintat wil ook graag een extra verdediger naar Amsterdam halen en richt zijn pijlen op een spits. Eerder werd ook al duidelijk dat FC Twente graag zaken wil doen met de Duitser. De club uit Enschede ziet in Anass Salah-Eddine en Youri Regeer ideale versterkingen. Salah-Eddine speelt momenteel al op huurbasis bij Twente. Regeer wordt gezien als mogelijk opvolger van Feyenoord-doelwit Ramiz Zerrouki.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met Van der Sar op die plek wist je al direct dat er een streep door Bosz zou staan.

bassiedieallesbeterweet
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

3 maar ik dacht 9 plekken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen