Ajax komt na staking met goed nieuws voor meegereisde supporters

14 mei 2023, 16:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax heeft de supporters die afgereisd waren naar Groningen voor het duel tegen de plaatselijke FC laten weten dat het de lasten overneemt van de supporters. De fans van Ajax zagen hun zondag in rook opgaan nadat het duel tussen FC Groningen en Ajax al in de openingsfase definitief gestaakt.

'Ajax neemt de lasten over van de uitsupporters die vandaag het duel bezocht hebben. Zij ontvangen deze week meer informatie', schrijft de club op Twitter. Het is een mooi gebaar van Ajax, want het volle uitvak van de Amsterdamse club kende een bijzonder teleurstellende middag. Door wangedrag van supporters van FC Groningen werd de wedstrijd al na ongeveer tien minuten spelen stilgelegd.

Artikel gaat verder onder video

Scheidsrechter Jeroen Manschot moest na zes minuten al stoppen, maar probeerde het na de eerste staking nog een keer met de spelers. Toch ging het opnieuw mis in de Euroborg, waardoor de wedstrijd definitief werd stilgelegd. Ajax draait in ieder geval op voor de kosten die de supporters hebben gemaakt voor het bezoeken van dit duel.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen