Wilfred Genee giert het uit; Van der Gijp verbijsterd: 'Waar slaat dit op?'

18 april 2023, 22:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ruud van Nistelrooij heeft geen goede beurt gemaakt bij de analisten van Vandaag Inside. De trainer van PSV zei zondag na de zege op FC Volendam dat zijn ploeg 'theoretisch' nog altijd kampioen kan worden, hoewel de achterstand op Feyenoord acht punten bedraagt. Van Nistelrooij weigerde dan ook de handdoek in de ring te werpen.

Wilfred Genee gierde het uit, toen hij de retorische vraag stelde: "Wordt PSV kampioen?" René van der Gijp merkt dat het trainersgilde in Nederland verbaal minder sterk is dan voorheen. "Waar zijn ze gebleven, de trainers als Beenhakker, Jacobs en Korbach, die gewoon wat leuks te vertellen hebben na de wedstrijd. Van Nistelrooij heeft over heel de wereld gespeeld, maar wat hij zegt, gaat echt nergens over. Het gaat echt nergens over."

Artikel gaat verder onder video

"Waar slaat dit op?", vroeg Van der Gijp zich af bij het zien van de beelden van de persconferentie. Johan Derksen vulde aan: "Trainers moeten zich realiseren dat ze ook een beetje entertainer moeten zijn. Barry Hughes was niet voor niets heel populair, die voelde dat aan. Die maakte er wat van. Maar zij gaan er met tegenzin zitten, voor de 'klootzakken van de pers', je hebt in Nederland haast geen trainer meer die vermakelijk is."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Grote Markt
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Duidelijk, VdGijp is totaal niet geschikt voor het betaald voetbal, noch als speler noch als coach. Hij zou moeten begrijpen als "analist" dat Ruud het voor de bühne en om zijn spelers mentaal scherp te houden moest zeggen. Wat moest hij anders dan ? Als een verslagen coach met een treurige blik de handschoen in de ring gooien ? Trouwens theoretisch kan het nog. Gijp altijd, van zijn onverdiende overbetaalde plaats aan die tafel, anderen uitlachen en zelf in het verleden nooit wat gepresteerd hebbend, ook niet bij PSV (uitgekotst door Gerets en Van Breukelen en oude heer Kraay), ook niet bij Xamax, ook niet bij Lokeren, ook niet bij Sparta. Wees een gentleman man en hou je bek.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen