Volgende succesclaim bij Feyenoord: 'Wij hebben wel wat voorwerk gedaan'

9 april 2023, 10:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Cor Pot sprak recentelijk dat Arne Slot verder bouwt op het fundament dat Dick Advocaat deels heeft gelegd bij Feyenoord. Ook Zeljko Petrovic denkt dat De Kleine Generaal met zijn werk wel degelijk invloed heeft gehad op de huidige successen in Rotterdam-Zuid.

“Ik zeg niet dat Slot nu dankzij ons successen boekt, maar wij hebben wel wat voorwerk gedaan. Zo werkt het bijna altijd als de ene staf de andere opvolgt”, legt de voormalig assistent-trainer van Feyenoord uit bij de NOS. "Onder Advocaat was Kökçü nog een beginnende speler. Geertruida heeft inmiddels een basisplaats veroverd. Bij ons was de beste speler, Sinisterra, lang geblesseerd, maar wij bleven hem vertrouwen geven.”

Artikel gaat verder onder video

Op dat fundament heeft Slot verder gebouwd, ziet Petrovic. "Slot heeft de ploeg met zijn eigen idee van voetballen verder ontwikkeld. De fitheid van de ploeg, de manier van spelen met veel druk, hoog tempo en een goede structuur in het elftal. Wat hij doet, is ongekend”, looft Petrovic. “Daarnaast heeft Slot de gunfactor. Een nette jongen, goed met zijn woorden. Fantastisch."

Hoewel er veel sluimerende belangstelling is voor Slot, hoopt Petrovic dat Feyenoord de oefenmeester nog lang in De Kuip kan houden. “Er komen vast mooie clubs voor hem, maar Feyenoord is ook een mooie club”, zegt Petrovic. “Feyenoord gaat zich versterken met het geld uit de Champions League. Dan kan Slot hier nog jaren door. Hij kan nu naar een club in Engeland gaan, waar hij tegen degradatie moet vechten. Of hij blijft bij Feyenoord, wordt nog eens kampioen en gaat dan naar een buitenlandse topclub waar hij om de prijzen speelt. Dat verdient hij." 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus omdat een paar man ook onder hun speelde ligt het ook een beetje aan hun . Ja wat een onzin . Geertje en orkun zijn dankzij slot en zijn staf en vooral hun zelf met extra trainingen velen malen beter geworden . Extra trainingen die ze toen niet deden . Verder speelt dit Feyenoord ook heel anders . Maar goed bij een mogelijke titel komen ook altijd weer mensen te voor schijn

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sorry Petro, je praat echt poep.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen