Vermoedelijke opstelling Ajax: Heitinga wijst vervanger van Kudus aan

9 april 2023, 08:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax-trainer John Heitinga kiest vermoedelijk voor Francisco Conceição als vervanger van Mohammed Kudus aan de rechterkant van de voorhoede. De Ghanees viel in het bekertoernooi tegen Feyenoord uit en is zondag niet beschikbaar tegen Fortuna Sittard. Verder worden er geen veranderingen verwacht bij de Amsterdammers.

Vorig speelweekend kreeg Brian Brobbey een kans in de basis toen Steven Bergwijn niet volledig fit was om in actie te komen tegen Go Ahead Eagles (0-0), maar nu niet de links-, maar de rechtsbuiten afwezig is, kiest Heitinga vermoedelijk anders. Dusan Tadic blijft de spits van dienst, terwijl Conceição vanaf rechts komt en Bergwijn linksvoor is.
 
Op het middenveld is Davy Klaassen vermoedelijk gewoon weer fit genoeg om te spelen en staat daar met Kenneth Taylor en Steven Berghuis, omdat Edson Alvarez normaliter centraal achterin naast Jurriën Timber staat. Jorge Sánchez is de rechtsback van dienst, terwijl Youri Baas nog altijd de voorkeur krijgt boven Owen Wijndal aan de linkerkant van de achterhoede.

 FootballTransfers:  Terugkeer naar Ajax blijkt ideale vervolgstap voor Noa Lang 

Artikel gaat verder onder video

Na de tumultueuze avond in De Kuip wacht Ajax vandaag een waarschijnlijk wat rustigere wedstrijd tegen Fortuna Sittard. In Amsterdam weten ze dat er een klein wonder nodig is om Feyenoord van de landstitel af te houden. Ajax heeft de hoop op het kampioenschap nog niet opgegeven, maar is ondertussen ook verwikkeld in de strijd om de tweede plaats. Concurrent PSV won zaterdagavond, terwijl AZ een nederlaag leed.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Rulli; Sánchez, Timber, Alvarez, Baas; Taylor, Berghuis, Klaassen; Conceição, Tadic & Bergwijn

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Iwaninho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volslagen eens met vd Vaart: Gravenbergh is veel completer en beter dan Bellingham. Waarom hij geen serieuze kans krijgt, is mij een raadsel. Vorig jaar nog de beste speler van seizoen 21-22 wat hem een opzienbarende transfer heeft opgeleverd!.Maar als vervolgens de grote prof. Dr. Van Gaal niet hém maar zijn vervanger Taylor op dat moment bij Ajax selecteert voor het grote Oranje, dan is de toon gezet.Opeens neemt niemand meer de kwaliteiten cq capaciteiten van de jonge Gravenbergh meer serieus. Wegkwijnend op de reservebank en nimmer een serieuze kans. Doodzonde en volslagen onterecht.EEN BELEDIGING VOOR HET VOETBAL.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen