United kijkt naar Giménez: 'Feyenoord gaat hoofdprijs incasseren'

11 april 2023, 12:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het Manchester United van Erik ten Hag heeft een oogje laten vallen op Santiago Giménez. De spits draait een goed seizoen bij Feyenoord en heeft ook al interesse van Sevilla en Benfica. Er zouden al gesprekken zijn geweest tussen The Red Devils en de omgeving van de Mexicaan.

Volgens het Mexicaanse W Deportes is er nog geen aanbieding gedaan of gesprek geweest tussen Feyenoord en Manchester United. De club van Ten Hag zou wel al meerdere wedstrijden hebben bekeken van Giménez. Het medium meldt ook dat er interesse is van Brighton & Hove Albion.

Artikel gaat verder onder video

Benfica wil de Mexicaan ook graag vastleggen, maar alleen onder deze voorwaarde. “Benfica slaat pas toe als hun eerste spits wordt verkocht”, meldt Valentijn Driessen in Kick-Off-podcast van De Telegraaf.  "Kan me goed voorstellen dat Benfica geïnteresseerd is”, reageert Mike Verweij daar weer op. “Ik denk dat Feyenoord de hoofdprijs gaat incasseren. Giménez daar staat geen maat op in de Eredivisie momenteel. Slot deed het aan het begin nog om en om met Danilo."

FootballTransfers: Vijf mogelijke vervangers bij een vertrek van Santiago Giménez bij Feyenoord 

Giménez is niet de eerste optie als spits bij Manchester United, want de club wil nog altijd heel graag Harry Kane contracteren. Alleen wordt het financieel nog altijd lastig om hem los te weken van Tottenham Hotspur, daarom wordt er met de Feyenoord-spits naar alternatieven gekeken.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

geen probleem dat wordt dan 30 miljoen en een doorverkoop clausule erin . En een groot dank je wel naar de scouting van Feijenoord die dit talent gevonden heeft.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen