Schokkende video: scheidsrechter mishandeld op de amateurvelden

16 april 2023, 22:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een scheidsrechter is mishandeld op de amateurvelden. Beelden van die mishandeling zijn opgedoken op Dumpert: te zien is dat de scheidsrechter enkele klappen krijgt uitgedeeld van een persoon die zich met de situatie bemoeit. Het is nog niet bekend welke clubs betrokken waren bij het incident. 

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja zolang we op dit achterlijke gedrag geen hoge straffen gaan zetten dan blijft het aan de gang. Stoppen met taakstraffen en meteen minimaal 2 jaar de bak in. Plus schadevergoeding betalen. Wat een uitschot.

Sjaan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo krijgt een grote mooie club een slechte naam. Rksv Heer sterkte ermee!

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Belachelijk natuurlijk . Vanwege mijn kids zie ik veel amateurwedstrijden en bezoek veel clubs . Dit is erg extreem ,maar het verbaasd me niks . Als je ziet hoe sommige spelers,trainers ,maar ook ouders reageren en zich gedragen . Dan is dit een jammerlijk logisch gevolg . Wat ik ook al zei bij het prof voetbal . De enige oplossing ligt toch weer bij zwaarder straffen . Want opgepakt worden tegenwoordig of een verbod krijgen doet de die mensen niks . Staan zo weer buiten of duiken op bij een andere club . Heb dat meegemaakt bij het elftal van mijn zoon . 2 raddraaiers ,krijgen een schorsing en ban van de club . 1 week later spelen ze 5 km verderop bij een club

infielder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Scheidsrechter maar een wapenstok geven dan

Sjaan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet goed te keuren… Scheidsrechter gaf rood aan een speler, die speler wilde scheidsrechter slaan maar miste. Scheidsrechter slaat terug naar deze speler, ouders zien dit en vliegen de scheidsrechter aan. Absoluut niet goed te keuren, maar als mijn zoon was geweest dan kreeg mijn zoon een klap en de scheidsrechter meerdere klappen!!!

haike
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik keur het niet goed deze agressiviteit! fel mag maar van scheids blijf je af!! heb zelf hoog gespeeld en daar was de scheids vaak heel goed, maar na met selectie te zijn gestopt en lager gaan spelen snap ik dat spelers pissed worden op scheids! vaak gehad dat speler bal uit 16 meter slaat met de hand en dan nog geen pingel geeft en aan de andere kant duel om de bal en de bal met sliding achter getikt voor corner en jongen valt over speler en dan penalty geven! tsja of ploeg en wij konden nog kampioen worden wij 0-1 voor 2 minuten blessuretijd en dan 15 min later nog aan het spelen tot ze de 1-1 maakte! nou van die scheidsrechters dan snap ik de boosheid wel! dat hij een keer een tik krijgt! maar gelukkig gestopt nu maar ik merk bij mijn zoon nu dat de scheidsrechter ( thuisfluiters) niks zijn veranderd! en daar moeten ze iets aan doen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen