Reijnders gaat in op interesse van Ajax: 'Daar weet ik niks van'

12 april 2023, 08:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Tijjani Reijnders is bezig aan een ontzettend sterk seizoen bij AZ en is niet meer weg te denken uit de formatie van Pascal Jansen. De spelmaker kwam tot dusverre in iedere officiële wedstrijd in actie en maakt indruk met zijn spel. Deze goede prestaties bleven niet onopgemerkt en naar verluidt was zelfs Ajax geïnteresseerd in de creatieve middenvelder. 

In een uitgebreid interview met Voetbal International laat Reijnders weten dat hij verbaasd was nadat hij de Ajax-geruchten voor het eerste hoorde. “Ik werd vorige maand op een dag wakker, keek op mijn telefoon en die stond helemaal vol met berichtjes. Omdat er in het nieuws was gekomen dat Ajax belangstelling zou hebben. Ook voor mijzelf was dat een verrassing”, begint Reijnders. 

Artikel gaat verder onder video

Verschillende media meldden dat de zaakwaarnemer van Reijnders zelfs al contact had gehad met Ajax. “Daar weet ik niks van”, begint de middenvelder. “Mijn zaakwaarnemer heeft me nooit iets gezegd over de mogelijke belangstelling van Ajax. Dus ik ga ervan uit dat ze zich niet hebben gemeld. Anders had ik dat wel geweten. Het is een mooi compliment als je in verband wordt gebracht met andere topclubs. Verder kan ik er niet zoveel mee”, gaat Reijnders verder.

FootballTransfers: De gewilde Oranje-international die er goed aan doet om bij Ajax te blijven 

Vertrek niet uitgesloten
Zoals gezegd mistte Reijnders dit seizoen nog enkele wedstrijd. De middenvelder verlengde in januari zijn contract tot medio 2027, maar sluit een voortijdig vertrek niet uit. “De voetballerij is een gekke wereld waarin dingen snel kunnen veranderen. Stel dat ik alsnog een mooie transfer kan maken, dan heeft ook AZ daar door het nieuwe contract meer profijt van.” 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Grote Markt
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rijnders straalt wel kracht, dynamiek, snelheid uit en hij heeft een goed schot, maar of nu al gezegd kan worden of hij een "Ajacied" is of wordt, afwachten. Hetzelfde gebeurt nu met Wijndal.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen