Hugo Borst komt met geweldig nieuws voor Feyenoord-fans rondom Arne Slot

17 april 2023, 10:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Dat Feyenoord ondanks het vertrek van veel sterkhouders afstevent op de zestiende landstitel uit de clubhistorie mag een wereldprestatie worden genoemd. De Rotterdammers hebben deze prestatie voor een groot deel te danken aan trainer Arne Slot. Vanzelfsprekend krijgt de oefenmeester te maken met belangstelling van andere clubs. Onder meer Crystal Palace en Tottenham schenen geïnteresseerd te zijn in de trainer. Hugo Borst heeft echter goed nieuws voor de Feyenoord-fans omtrent de toekomst van Slot. 

Borst komt met een opvallende uitspraak in zijn column in het Algemeen Dagblad. “Ik ga het vanaf hier over Arne Slot hebben over wie ik goed nieuws denk te hebben”, begint de Rotterdammer. “Slot schijnt zijn woord te hebben gegeven aan Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord. Arne blijft trainer volgend jaar”, schrijft Borst.

Artikel gaat verder onder video

Te dikke trainers
De column ging eigenlijk helemaal niet over Slot, maar over ‘te dikke’ trainers. Daarin had Borst het vooral over Theo Janssen. “Ik zag Theo Janssen zondagmiddag op de bank bij Vitesse. Iemand naast mij vond Theo veel te zwaar. Of dat wel kon?”, zegt Borst. “Ik vond van wel. We heten niet allemaal Van Nistelrooij, Van Bronckhorst, Ten Hag of Heitinga. Een dikke man als voetbaltrainer, waarom niet? Theo’s lichaamsgewicht kan nooit zijn boodschap in de weg zitten”, viel er te lezen in het AD

Volgens Borst is Slot de afgelopen tijd aangekomen. “Ik vind trouwens wel. Er kunnen bij hem best zeven kilootjes af. Máár liever zeven kilootjes erbij. Dan komt ie aardig in de buurt van Theo Janssen”, omschrijft hij. Borst zag Feyenoord afgelopen zondag een zakelijke overwinning boeken op hekkensluiter Cambuur. Met nog vijf wedstrijden is de voorsprong op nummer twee Ajax liefst acht punten en kan Feyenoord de titel bijna niet meer ontgaan. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Borst doet heel wijs ,maar weet net zoveel als wij . We gaan het zien allemaal. Eerst nog het seizoen goed afsluiten

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Borst en Driessen 2 figuren die nooit gevoetbald hebben spelen dagelijks top analist. Zijn genoeg ex profs die betere en wijzere dingen zeggen. Geef die liever wat meer columns.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zodra een journalist de woorden "ik denk dat en het schijnt dat " gebruikt weet je al dat er geen officiele bron voor is. Borst is het duimzuigen dan ook nooit verleerd.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was dat niet de persoon, die Feyenoord een tijdje terug voor het volgend jaar helemaal afkraakte?? Slot gaat weg, een paar sterkhouders worden verkocht (3 a 4) en Feyenoord gaat af in de C.L.dat waren toch zijn woorden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen