Genee: 'Wordt het een beetje onvriendelijk als Willem-Alexander naar Rotterdam gaat?'

14 april 2023, 08:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is de mannen van Vandaag Inside niet ontgaan dat koning Willem-Alexander zich voor het eerst in het openbaar heeft uitgesproken over zijn voorliefde voor Ajax. Wilfred Genee vraagt zich af of dat over een kleine twee weken gevolgen gaat hebben.

Dan wordt in Rotterdam namelijk Koningsdag gevierd. "Wordt dat een beetje onvriendelijk als Willem-Alexander daar naartoe gaat?", vroeg Genee donderdagavond bij Vandaag Inside aan zijn tafelgenoten. "Nee joh", reageerde René van der Gijp.

Artikel gaat verder onder video

"Gaan de mensen wel een beetje aardig doen?", wilde Genee vervolgens weten. Van der Gijp:. "Tuurlijk. Omdat hij gezegd heeft dat hij voor Ajax is? Ik neem toch niet aan dat er allemaal jongens van Feyenoord langs de kant staan. Er staan mensen die koningsgezind zijn, die vinden dat leuk dat hij daar een keer is."

Willem-Alexander vertelde in de podcast Door de ogen van de Koning dat zijn voetbalhart begon te kloppen toen hij als kind door een oude vriend van zijn grootvader werd meegenomen naar een wedstrijd van Ajax. "Cruijff beloofde mij in de pauze dat hij naar mij zou zwaaien vlak voordat hij een doelpunt zou scoren. Zo is mijn liefde voor Ajax ontstaan. Ik moet op alle vlakken neutraal zijn in het leven, behalve bij voetbal."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Krotje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Typisch rioolmedia dit. Genée zit nu al de boel op te naaien. Hou je muil hierover Wilfred. Wees blij dat de Koning transparant is in deze, hij is ook maar een mens. Voor de goede orde het Koninklijk Huis interesseert mij niet, maar wees toch fatsoenlijk Genée.. Dijkhoff is toch ook fan van PSV. De Jonge, Mart de Kruijff zijn toch ook fan van Feyenoord. Genée is jurist, maar hij heeft een ordinaire inborst.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen