Frank de Boer geeft vette knipoog: 'Ach, dat doe ik graag voor mijn kinderen'

26 april 2023, 20:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Frank de Boer heeft geen spijt van zijn debuut op TikTok. Dat de video zo vaak zou worden bekeken, had hij echter niet aan zien komen.

Vorige week dook een video op waarin De Boer tijdens een vakantie in Marbella een fles wijn voor zijn dochters ontkurkt en 'Money, Money, Money' van ABBA playbackt. 'Wanneer je vader nog steeds de vakantie betaalt terwijl je al een twintiger bent', is de tekst van dochter Beau bij de video.

De video werd woensdagavond laten zien in de studio van Viaplay. "Ik wist niet dat het zo'n hit zou worden", lachte de clubloze trainer. "Of ik er spijt van heb? Nee, helemaal niet. Mijn dochters lieten een filmpje zien van iemand die dat deed. Ze zeiden: dat gaan we ook doen. Waarop ik zei: als jullie dat willen en als ik jullie meer volgens kan laten krijgen, dan doe ik dat."

Artikel gaat verder onder video

Presentator Bart Nolles wilde weten of De Boer het niet erg vindt dat hij 'voor lul staat'. "Ach, dat doe ik graag voor mijn kinderen", sloot de oud-bondscoach van het Nederlands elftal het onderwerp af.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuke dochters en idd de Boer; je staat goed voor lul en voor je karretje spannen. Die meiden hebben volgens mij nog nooit hun nagellak ergens aan gestoten laat staan hun handen uit de mouwen gestoken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen