'Feyenoord wil transferrecord royaal breken met Kökcü: stroom aan geïnteresseerde clubs'

15 april 2023, 08:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord kan de zakken gaan vullen met de verkoop van Orkun Kökcü (22). De middenvelder maakt een geweldige periode door, heeft nog een doorlopend contract, maar staat in de belangstelling van diverse clubs. Als de Rotterdammers dat goed tegen elkaar uitspelen, dan kunnen ze een fors bedrag incasseren.

Volgens De Telegraaf is er een ‘stroom aan scouts en technisch directeuren’ die De Kuip platlopen om ‘het grootste talent in jaren’ van de eigen jeugd van Feyenoord aan het werk te zien. ‘Het Portugese Benfica, het Duitse Borussia Dortmund, de Engelse clubs Brighton, Leicester City, Tottenham Hotspur, Wolverhampton Wanderers en Man United weten allang dat zij niet meer de enige clubs zijn die Kökcü op het oog hebben als een versterking voor deze zomer’, schrijft de ochtendkrant.

Artikel gaat verder onder video

Daardoor wordt er verwacht dat de recordtransfer van Luis Sinisterra, die dertig miljoen in het laadje bracht afgelopen zomer, wordt overtroffen. Eerder werd er een bedrag van tussen de 40 en 45 miljoen euro genoemd. Kökcü zelf heeft aangegeven nog niets te willen horen van geïnteresseerde clubs, omdat hij zich wil concentreren op het seizoensslot met de Rotterdammers, die nog strijden om de landstitel en in de Europa League actief zijn. 

De verbintenis van Kökcü loopt na deze voetbaljaargang nog twee jaar door, waardoor Feyenoord een goede uitgangspositie heeft. Hetzelfde valt te zeggen van de bulk aan interesse die er voor zijn diensten is. Dit seizoen speelde hij al 39 officiële wedstrijden namens de Rotterdammers, waarin hij twaalf keer scoorde en vier assists gaf. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toppertje, ik hoop voor Feyenoord dat ze flink cashen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen