FC Barcelona U16 laat zich van slechtste kant zien: negatieve hoofdrol voor Shane Kluivert

24 april 2023, 11:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Opvallend, merkwaardig, onsportief. Er zijn veel woorden die geplakt kunnen worden op de actie die zou gaan leiden tot een doelpunt van Shane Kluivert, zoon van Patrick en broertje van Justin, in de wedstrijd tussen de U16  van FC Barcelona en de leeftijdsgenoten van Crystal Palace. De talenten van FC Barcelona faketen een blessure om vervolgens te profiteren van het feit dat de tegenstander naar de kant was geroepen om snel wat dingen te bespreken.

Na bijna 25 minuten spelen tijdens de ontmoeting tussen de U16’s van Barcelona en Palace, die elkaar onlangs troffen in het teken van de MICFootball 2023, stond de ‘geblesseerde’ nummer 3 van Barcelona opeens vliegensvlug op. De verdediger was kort daarvoor onderuit gehaald door een speler van Palace, die daarvoor een gele kaart kreeg. Er moest verzorging aan te pas komen, maar er was eigenlijk helemaal niets aan de hand. Dat bleek wel uit het feit dat hij vliegensvlug weer op beide benen stond.

Artikel gaat verder onder video

Op dat moment stonden de spelers van Palace nog langs de kant om wat dingen door te nemen met de technische staf. Barcelona maakte daarvan gebruik door het spel snel te hervatten, zonder Palace de kans te geven terug binnen de lijnen te komen. Heel onsportief natuurlijk, maar de scheidsrechter leek het allemaal wel prima te vinden. Hij vond het blijkbaar niet nodig om de spelers van Palace eerst te attenderen op het feit dat het spel hervat zou worden. Shane Kluivert kon daardoor recht op het lege doel af, zonder tegenstander voor zich, en tikte de bal uiteindelijk in het net. Kluivert en zijn teamgenoten vierden het doelpunt vervolgens ook nog alsof het de normaalste gang van zaken was. Uiterst bijzonder…

De talenten van Barcelona zouden de wedstrijd uiteindelijk met 4-1 winnen. MICFootball is een internationaal toernooi voor jeugdteams. De actie van Barcelona leidde tot veel kritiek op social media.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze club is zo diep gezonken En begint al bij die jonge ventjes die zich allemaal als een soort God wanen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen