Duizenden boze supporters melden zich op Instagram-pagina Tadic

6 april 2023, 14:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De Instagram-pagina van Dusan Tadic wordt momenteel overspoeld door Turkse voetbalfans. Op zijn meest recente post, die dateert van 19 februari (!), komen donderdagochtend duizenden reacties binnen met Turkse vlaggen en steunbetuigingen aan Orkun Kökçü.

Tadic en Kökçü kregen het woensdagavond aan de stok tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax. Er werd veel gespeculeerd over een gebaar dat Tadic maakte; hij beeldde uit dat hij aan het eten was en naar de grond ging, wat door sommigen werd opgevat als een belediging van de wijze waarop Kökçü het vasten doorbrak. Zelf ontkende Kökçü dat hij beledigd werd door Tadic.

© ProShots
Artikel gaat verder onder video

"In zulke wedstrijden wordt op het scherpst van de snede gespeeld en dan gebeuren zulke opstootjes. Het gebeurt wel vaker. Ik denk niet dat we daar iets heel groots van moeten maken", zei de aanvoerder van Feyenoord na afloop op de persconferentie.

Toch melden duizenden Turkse fans zich in de reacties op Tadic' laatste post op Instagram. Die ging over zijn honderdste doelpunt voor Ajax, dat hij op 19 februari maakte in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (4-0). 

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tadic ontwijkt gewoon rood ,dankzij de aansteker . Ik hoor hier heel veel meningen van mensen . Die allemaal geen stap in de kuip hebben gezet . Kennen niet het hele verhaal ,maar toch lullen . Laat ik voorop stellen dat die aansteker nooit mag gebeuren . Maar het gedrag van byv een tadic,alvarez ,klaassen de hele wedstrijd is echt schandalig . Uitlokken van het publiek ,gaan liggen 90 min nou ik denk hooguit 55 etcetc. Een groentje als lindhout heeft ook alles toegelaten . En soms was het net of lindhout de verzorger van de ajaxspelers was

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Joh wat een verrassende uitleg van je !! 😂🤡🤡

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik had niet anders van je verwacht, het ligt altijd aan iemand van Ajax in jouw ogen. Kijk eens naar je eigen publiek hypocriet, vanaf het begin een puinhoop! Er lagen bergen aanstekers langs het gehele veld, uiteindelijk was er 1 raak. Ga nou niet de schuld schuiven op Ajax spelers omdat het volk op de tribune zich niet kan gedragen.

helly2002
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom zou ajax geen tijd mogen proberen te reken omdat er dan Feyenoord supporters boos worden kom op zeg er wordt alweer van alles geroepen buiten het stadion en dan ligt het aan de ajax spelers hou op zeg

Krotje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Trek je maar niks aan van die gtsb, hij is teleurgesteld dat zijn club verloor.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat Tadic hier vrolijk om moet lachen. En gelijk heeft ie.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ga lezen heb hier in meerdere reacties gezegd dat gooien belachelijk is . En dat die gozer nooit meer de kuip in mag . Verder is dit een maatschappelijk probleem en niet alleen van Feyenoord . Ik geef alleen maar aan dat het hele verhaal niet zo simpel is . En dat de media en de mensen hier heel veel niet weten .

helly2002
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het verhaal is vrij simpel beide clubs hebben een aantal mensen die gek zijn en van beide kanten praat ik het niet goed niemand zal mij ooit tot zulk gedrag kunnen doen overgaan ik zou het dus ook nooit goedpraten gelukkig doen de meeste Feyenoorders dat dan ook niet en die lijden hieronder de echte supporter in mijn ogen

Krotje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het voetbal wordt door Kökcü en aanhang gepolitiseerd. Voetbal en een wedstrijd winnen staat los van de Ramadan. Altijd die "overgevoeligheid".

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen