Drommel duidelijk na heldenrol namens PSV in bekerfinale: 'Drommel moet spelen'

30 april 2023, 23:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Joël Drommel was zondagavond na zijn heldenrol in de bekerfinale tussen Ajax en PSV duidelijk. De tweede doelman van PSV hoopt op meer speeltijd in het shirt van de Eindhovenaren, anders is een vertrek een serieuze optie. Drommel vertelde na de gewonnen finale dat hij een zware tijd heeft gehad.

"Ik ben altijd in mezelf blijven geloven", vertelde de gevierde doelman na de loodzware finale voor de camera van ESPN. "Hard werken en er alles aan doen om terug te vechten en de top te halen. Ik heb heel diep gezeten en had het vorig jaar heel moeilijk. Ik heb alleen de beker gekeept, maar speel nu zo'n finale. Dat is een mega-moment voor mij."

Artikel gaat verder onder video

Drommel kreeg na de wedstrijd ook complimenten van trainer Ruud van Nistelrooij, die de goalie het vertrouwen gaf om in het bekertoernooi te keepen. "Het is supermooi dat hij dat zegt. Ik heb mensen om me heen waar ik mee praat. Ook een mental coach, dat had ik nooit eerder gehad. Dat is heel goed voor me, ik kan me op die manier uiten."

De toekomst van Drommel is echter nog ongewis, aangezien hij geen tweede keus wil blijven. "Dat weet PSV en dat weet ik zelf ook. Ik wil gewoon spelen. Ik moet ook spelen, dan ontwikkel je jezelf als keeper zijnde. Ik ben nog niet rond aan het kijken. De focus lag nu op de finale en het seizoen is nog niet afgelopen. Maar de intentie is wel: Drommel moet spelen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen