Davy Klaassen wordt aangepakt door Willem Vissers, staat op en maakt zijn punt

30 april 2023, 23:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Davy Klaassen is op de persconferentie na de bekerfinale tussen Ajax en PSV verzeild geraakt in een discussie met Willem Vissers. De journalist van De Volkskrant vond dat de spelers zich op het veld aanstelden, maar daar was Klaassen het niet mee eens. "Ik laat je mijn wond wel even zien", zei de middenvelder, die de daad bij het woord voegde: hij stond op, trok zijn broekspijp op en liet Vissers de schade zien. 

Vissers opende met een kritische vraag: "Kun je mij uitleggen wie daarmee begonnen is: dat op de grond slaan alsof je been eraf ligt. En wie gaat er weer mee stoppen? Want daarna staat iedereen gewoon weer op. Het is echt niet meer te harden. Jullie doen het bijna allemaal en het is niet meer vol te harden." Klaassen reageerde: "We gaan niet op de grond liggen omdat het geen pijn doet, Willem."

Klaassen bestreed dat hij zich aanstelde. "Het is toch niet voor jan lul dat ik op de grond ga liggen?", stelde hij. "Ik snap wel je vraag en waar je een beetje heen wil. Dat je vindt dat we ons aanstellen. Maar dat is niet altijd zo. Het doet pijn en je schrikt ook soms gewoon. Want soms gaat het best hard. Ik laat je zo wel die wond even zien."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vissers heeft hier wel degelijk een punt. Nu is het bij Klaassen zichtbaar, maar in hoeveel gevallen is er totaal niets aan de hand en hebben de "slachtoffers" zelfs nog de tegenwoordigheid van geest om weer terug het veld in te rollen. Het is pure aanstellerij en inmiddels verworden tot kopieergedrag in het gehele (betaalde) voetbal. Gele kaart trekken en daarbij minstens 5 minuten buiten het veld laten "herstellen" van de "aanslag". Dan is het zo afgelopen. Wat trouwens bij Klaassen opvalt dat ie wel heel snel ter plaatse is als zich een relletje voordoet. Het tot 10 tellen lukt dan zeker niet meer.....

wilhelm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klaassen kan helemaal niet tellen die mafkees, het is dat ze een grote lul van een scheidsrechter hadden die gewoon de wedstijd verziekte . Op de grond liggende spelers die helemaal niets mankeerde ,Klaassen die gewoon bij ieder op stootje betrokken was die zeker drie keer rood had moeten krijgen . Dat verwende jongen dat bij een verleden heeft bij PSV lag buiten de lijnen ,en wist niet hoe hard hij in het veld moest rollen ,gewoon geel en zeker 10 minuten buiten het veld Dit arrogant Ajax en de vernielingen in de Kuip meteen degraderen naar de Keukendivisie weg met deze waardeloze mensen ,en die slappe Hilgers met zijn slechte leiding naar de amateurs .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen