Calvin Stengs: 'Normaal gesproken was ons gesprek op FaceTime altijd snel klaar'

28 april 2023, 08:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het contact tussen Calvin Stengs en Frank de Boer is de afgelopen maanden geïntensiveerd. Dat heeft allemaal te maken met de geboorte van Saint, die eind december het levenslicht zag.

Saint is het zoontje van Stengs en Beau de Boer, de dochter van de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal. "Hoe Frank met Saint omgaat? Hij is super betrokken. Normaal gesproken was ons gesprek op FaceTime altijd snel klaar. Nu belt hij ons en vraagt hij direct: ‘Hoe gaat het met Saint?’ Het draait niet meer zoveel om Beau en mij, maar meer om de kleine", vertelt Stengs aan het Algemeen Dagblad.

Artikel gaat verder onder video

Op sportief vlak hebben Stengs en De Boer ook met elkaar te maken gehad. De linkspoot was in 2021 een kandidaat voor de EK-selectie van Oranje, maar zijn schoonvader koos destijds voor andere spelers. "Maar dat is nooit een ding geweest binnen de familie. Ik zat niet op het level dat ik het verdiende om mee te gaan. Dus ik snapte het."

Stengs speelt dit seizoen op huurbasis bij Antwerp FC en gaat daar veel om met de andere Nederlanders in dienst van de Belgische club, onder wie Vincent Janssen. "We wonen vlakbij elkaar en kijken geregeld NBA, spelen op de PlayStation of eten samen, met onze vriendinnen. Waarom het zo goed klikt? Dat is natuurlijk gegaan. Je bent allebei toch in een ander land, dus trek je als landgenoten naar elkaar toe. Sowieso is het met alle Nederlanders onderling leuk hier."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen