Chelsea zet manager Graham Potter per direct op straat

2 april 2023, 21:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Chelsea heeft manager Graham Potter ontslagen. De Engelsman krijgt zijn congé na de 0-2 thuisnederlaag tegen Aston Villa. 

Potter is al de tweede trainer die dit seizoen sneuvelt op Stamford Bridge. In september nam de club ook al afscheid van Thomas Tuchel. Naar verluidt betaalden The Blues vervolgens 24 miljoen euro om Potter los te weken bij Brighton, maar ook hij wist het tij niet te keren. 

Ondanks de komst van Potter en de enorme winterse investeringen van de Amerikaanse eigenaren staat Chelsea met nog tien wedstrijden te gaan nog altijd teleurstellend op de elfde plaats in de Premier League. Plaatsing voor Champions League-voetbal via de competitie lijkt dan ook nagenoeg onmogelijk voor de Londenaren. Wel is de club dit seizoen nog actief in het miljoenenbal; in de kwartfinale is titelhouder Real Madrid de volgende tegenstander. 

Artikel gaat verder onder video

Op de eigen website verklaart Chelsea dat Bruno Saltor is aangesteld als interim-trainer. 'Namens iedereen binnen de club willen we Graham oprecht bedanken voor zijn bijdrage aan Chelsea. We hebben het hoogst mogelijke respect voor hem als coach en als persoon. Hij heeft zich altijd professioneel en integer opgesteld en we zijn allemaal teleurgesteld in deze uitkomst', schrijft Boehly in een korte verklaring. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

PokeBowl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit gaat natuurlijk ook nergens over. Zoveel geld uitgegeven in de winter aan spelers en nu de coach maar op straat gooien voor wie die spelers in eerste instantie waren. Bizar en schaamteloos.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen