Waarom het bezoek bij sc Heerenveen geen potentiële bananenschil lijkt voor Ajax

12 maart 2023, 10:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

John Heitinga is nationaal nog foutloos als hoofdcoach van Ajax. In de competitie werden alle wedstrijden gewonnen en ten koste van FC Twente en De Graafschap werd de halve finale van de KNVB Beker gehaald. Ook het bezoek bij sc Heerenveen lijkt geen potentiële bananenschil te zijn, zo constateert FCUpdate.nl in samenwerking met Jacks.nl.

Ajax is bezig aan een ijzersterke reeks in de Eredivisie. Na het gelijkspel tegen FC Volendam en bijbehorende ontslag van Alfred Schreuder, toen Ajax in de Eredivisie zeven wedstrijden op rij niet gewonnen had, hebben de Amsterdammers immer gewonnen. In de zes overwinningen maakte het bovendien negentien doelpunten en kreeg het slechts drie doelpunten tegen. Een clean sheet in het Abe Lenstra Stadion van Ajax levert je 2.30 keer in inleg op Jacks.nl.

En Ajax kijkt ook met een goed gevoel terug op de laatste ontmoetingen in het Abe Lenstra Stadion, want de laatste (destijds wel heel pijnlijke) nederlaag in Friesland dateert uit 2008, toen het met 5-2 verloor. Sindsdien is de balans overtuigend in de veertiende volgende duels: twaalf overwinningen, acht clean sheets en slechts twee remises. Daarmee is het Abe Lenstra Stadion de laatste jaren geen potentiële banenschil meer voor de Amsterdammers. Winnen ze wederom? Dan krijg je 1.45 keer je inleg op bij Jacks.nl.

Ook een reden om vertrouwen te hebben in een goede afloop, is de verscheidenheid aan doelpuntenmakers in de Eredivisie. Mohammed Kudus maakte de laatste Ajax-goal, gevolgd door Edson Alvarez, Davy Klaassen, Kudus, Dusan Tadic, Kenneth Taylor, Tadic, Kudus, Jurriën Timber, Brian Brobbey, Brobbey, Brobbey, Steven Berghuis, Berghuis, Tadic, Devyne Rench, Kudus, Klaassen en Tadic. In zes wedstrijden negen verschillende doelpuntenmakers. Komt Steven Bergwijn daar als tiende bij? Dan kun je 3.65 keer je inzet winnen bij Jacks.nl.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo fcupdate constateerd wat ,wat met voetbal te maken heeft . Bravo redactie !!. In deze fase kan voor elke club elke wedstrijd een uitglijder zijn . Maar goed beter een open deur ,als weer dat nos gezeur !!! 🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen