Ten Hag shockeert Engelse pers met opstelling Manchester United

9 maart 2023, 19:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De opstelling van Manchester United voor de Europa League-wedstrijd tegen Real Betis is bekend. Erik ten Hag voert opvallend genoeg geen wijzigingen door ten opzichte van de pijnlijke 7-0 nederlaag tegen Liverpool in de Premier League.

Daarmee zorgt Ten Hag voor een grote verrassing, want de Engelse media gingen ervan uit dat hij zich 'meedogenloos' zou opstellen en meerdere spelers zou slachtofferen. De schattingen liepen uiteen van vier (Daily Mirror) tot zes (London Evening Standard) wijzigingen in de basiself.

De media waren het erover eens dat Wout Weghorst in ieder geval moest plaatsmaken, maar dat is niet het geval. De Nederlander had een basisplaats in de laatste veertien officiële wedstrijden van Manchester United en mag het nu voor de vijftiende keer op rij laten zien.

Bij Real Betis heeft Joaquín een basisplaats. De 41-jarige middenvelder, die overweegt zijn contract te verlengen, staat voor het eerst sinds 5 januari (1-4 zege op Ibiza Islas Pitiusas in de Copa del Rey) aan de aftrap. In Europese wedstrijden had hij dit seizoen al wel vijf keer een basisplaats. Het duel tussen Manchester United en Real Betis begint om 21.00 uur op Old Trafford.

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Varane, Martínez, Shaw; Casemiro, Fred, Bruno Fernandes; Antony, Rashford, Weghorst.

Opstelling Real Betis: Bravo; Sabaly, Pezzella, Luiz Felipe, Abner; Guido Rodríguez, William Carvalho; Luiz Henrique, Joaquín, Juanmi; Ayoze

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen