Sydney Leroux niet blij met FIFA23: "Verklein mijn borsten, verder is het prima"

29 maart 2023, 14:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FIFA 23 heeft deze maand een upgrade gekregen, waardoor de National Women's Soccer League deel uitmaakt van de game. Meerdere speelsters zijn echter niet helemaal content over hun uiterlijk in het voetbalspel, onder wie Sydney Leroux van Angel City FC.

Leroux vond zichzelf er beter uitzien in FIFA16, toen ze behoorde tot de nationale vrouwenploeg van de Verenigde Staten waarmee gespeeld kon worden. "Toen zag je nog de haarband, de vlechten, de nektatoeage, de overdreven geplukte wenkbrauwen en iemand maakte me zelfs rondborstig!" Ze snapt niet waarom haar uiterlijk in FIFA23 flink is gewijzigd. "Je hoeft alleen mijn borsten wat te verkleinen en me een ander shirt te geven. De wenkbrauwen zal ik wel accepteren."

Ze plaatst foto's van haar uiterlijk in FIFA16 en in FIFA23. Leroux vindt dat ze er nu veel slechter uitziet in de game. "Jullie maken mijn kinderen nog bang", schrijft ze. Ook reageert ze op een video waarop te zien is hoe ze een doelpunt maakt in de game. "Zeg me alsjeblieft dat ik niet die hele lichaamsscan hiervoor heb gedaan." 

Leroux plaatst ook afbeeldingen van andere speelsters die er niet uitzien als in het echt. "Ik weet dat jullie verwachten dat vrouwen gewoon dankbaar zijn voor het kleine beetje publiciteit, maar stop onze tijd te verspillen. Sommige speelsters zijn kaal in het spel", zo schrijft ze. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen